Papagáj Nehrdzavejúcej Ocele Ovocie Vidlica Papagáj Stojan Birdcage Príslušenstvo Háčik Stredné A Veľké Papagáj Dodávky Vták Ovocie Vidlica

Novinka

€0.65

Odrážky:

1、Zábava Kŕmenie: Veľmi vhodné pre kurčatá, vtákov a malých zvierat občerstvenie, ktoré poskytujú výživu ovocia a zeleniny.Dostatok priestoru na umiestnenie potravín na to.Stimulovať prírodné zelené krmivo kurčiat, skupina kurčiat zhromaždiť na peck a vychutnať sami.

2、Vysokej Kvality: Vyrobené z nerezovej ocele, odolné, ľahko sa čistí, výhodné pre vás, ak chcete použiť opakovane.To môže zabrániť, aby sliepky, alebo vtákov z šliapať na potraviny a udržať zelenina a ovocie čistý a svieži.

3、Udržať Ovocie, Čerstvé: Môže zabrániť, aby sliepky, alebo vtákov z šliapať na potraviny a udržať zelenina a ovocie čistý a svieži.

4、Ako Používať: Odskrutkujte spodný skrutky, paradajky, jablká, kapusta, kukurica a iné ovocie a zelenina, utiahnite skrutky, a zavesiť zeleniny forks v správnej polohy. (Môžete predĺžiť reťazca sami).

5、Široko Používané: Veľmi vhodné pre papagáje ara, vtáky, sliepky, kačice a iné malé zvieratá.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: strieborná

Veľkosť(cca.): tyč dĺžka 16 cm/6.3 v; 23.8 cm/9.37 v

Hmotnosť(cca.): 25g; 30g

Vhodné pre: zelenina/ovocie/chlieb/kukurica, atď.Objekt: kuracie//bird/králik a pod.

Balenie Zoznam:

1*Papagáje Ovocné Špízy Obalené

Štítky: fotografie vtákov, vták z nehrdzavejúcej, z nehrdzavejúcej ocele vták potravín miska, konfety mickey, miniatúrne bábkové, die vtákov, ramienko háčika, 10 sim karty telefón, posteľ domček pre bábiky, z nehrdzavejúcej ocele vták jedlo košík.

Je To Inteligentné Zariadenie No
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Peitten

Napíšte svoju recenziu!

Papagáj Nehrdzavejúcej Ocele Ovocie Vidlica Papagáj Stojan Birdcage Príslušenstvo Háčik Stredné A Veľké Papagáj Dodávky Vták Ovocie Vidlica

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty