Kuchynské Náradie Automatické Vína Vývrtka Aktívny S 4 AA Batérie Elektrické Červená/Hroznového Vína Jar/Otvárač na Víno Príslušenstvo

Novinka

€11.01

Produkt Introdution

Názov: Automatické Vína Vývrtka Typ: Batéria( Pomocou 4 AA batérie) Materiál: ABS a PC Farba: Čierna a Červená Veľkosť: 50*230 mm Použitie: Víno, Červené Víno, Fľaša S Korkovou...Vhodná veľkosť Fľaše: 1. Výška cork je 44 mm 2. Vnútorný priemer fľaše úst je medzi 17.5-23 mm 3. Vonkajší priemer fľaše úst nižšia ako 35mm.

Funkcie:

1. Módny vzhľad, na párty, svadba, vymenovanie a domáce použitie... 2. Vhodný pre väčšinu štandardných fľaša vína veľkosti. 3. Rýchly a pohodlný, otvoriť víno asi 6 - 8 sekúnd. 4. Potravinársky vývrtka, bezpečné a odolné. 5. Menej ako 75dB nízkym prevádzkovým hluku. 6. Visual proces otvárania.

Informácie O Produkte

Víno Vývrtka Nastaviť

Pomocou Metódy

Balenie Zoznam:

Víno Vývrtka*1 Fólie Fréza*1 Návod*1 Tip: Dôvody, prečítajte si návod starostlivo pred použitím výrobku.Vzhľadom na letecké predpisy, AA batérie NIE sú súčasťou.Prosím pochopenie.

Najlepšia Voľba pre Vývrtka na Víno

O Zásielke

1. Väčšina položiek Budeme loď do 2-5 dní po zaplatení. 2. Vzhľadom na rozdiely v colnom zúčtovania krát v jednotlivých krajinách alebo nestabilné faktory(e.g.lokálny štrajk, extrémne počasie, atď.), nemôžeme plne zaručiť, dodacia lehota všetky medzinárodné tovar -Ak ste si ešte prijímať položky v rámci ochrany času, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, sme sa pozrieť a odpovedať vám čo najskôr

O Službe

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Vzhľadom na časový rozdiel, odpovieme do 24 hodín s výnimkou víkendov. 2. V prípade akýchkoľvek problémov sa k vám príde, prosím, nebojte sa.Môžete sa na nás obrátiť prvý.Sľubujeme, že sa budeme snažiť všetko pre to, aby vám pomohol.

Štítky: kalorik elektrická vývrtka, elektrická vývrtka, korok sťahovák, vývrtka na víno, výkonný list otvárač, perlové list otvárač, otvoriť víno, elektrický bicykel, batéria 36v, šampanské vývrtka, elektrický bicykel, batéria 36v.

Druh Otvárače
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Automatické vývrtka na víno
Funkcia Eco-Priateľský
Otvárače Typ Červené Víno

Napíšte svoju recenziu!

Kuchynské Náradie Automatické Vína Vývrtka Aktívny S 4 AA Batérie Elektrické Červená/Hroznového Vína Jar/Otvárač na Víno Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty