5 Ks X Mydlo Taška, Mydlo Tašky v Bavlny a Ľanu, Organické Mydlo Dávke, Mydlo, Taška, Peny a Mydlo Mydlo

Novinka

€3.46

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

1.Špecifikácie: (13,5 x 9 cm / 5,3 x 3.55 cm)

2. Materiál: bavlna a ľan

3.Dobré výsledky: optimálna distribúcia peny a arómu.Uložiť mydlo cez jednotné oblečenie, dokonca aj malé rožky mydlo môže byť úplne používať.Mydlo zvyšky jednoducho zadajte net a môžu byť znovu použité.Okrem toho, že sú tam už nie je a brániť kanalizácie.

4. Výhodné: lano, ktoré môžu byť použité na zavesenie tašky mydla a udržať mydlo tašky od vlhkosti !.Si môžete zavesiť mydlové čisté kdekoľvek v umývadlo, sprchovací kút, alebo vaňa.Preto, vaše mydlo bude vždy pracovať aj bez namočili, poskytuje krémová a jemná pena.

5. Prírodné vlákna poskytujú mäkký a príjemný peeling účinok na pokožku.Oka štruktúra mydlo taška jemne a opatrne masáže pokožky.To podporuje krvný obeh.

Farba: béžová

Balenie obsahuje:

5 x tašky mydla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: mydlo šetrič drevené, vaňa spong, zrastov mydlo taška, taška mydlo, mydlo šetrič kovov, špongia práčky, mydlo šetrič podložky, kúpeľové soli, vrecko mydlo, špongia mydlo.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

5 Ks X Mydlo Taška, Mydlo Tašky v Bavlny a Ľanu, Organické Mydlo Dávke, Mydlo, Taška, Peny a Mydlo Mydlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty