Opakovane Creative konštrukcie Rúr Kovové cedidlom Opakovane Sklo Drevené Čaj Infuser Hrnček Fantázie Filter Puer Čaj, Bylinkové Čaje Nástroje 40a

Novinka

€1.05

ČLENENIE POLOŽKA OPIS

Funkcie:

*1. Premium Kvalita: Tento čaj filter infuser je vyrobená z vysoko kvalitného skla, a to nič zlého pre vaše zdravie.Priehľadné sklo vám prinesie užite si z čaju.

*2. Perfektný Dizajn: sklo čaj filter má rovnaké medzery, a to je prevarenej vody úplné preniknutie čaj.A filter je tak pohodlné.Čaj-lapač nečistôt je vhodný pre sypaného čaju.

*3. Praktické Použitie: Tento čaj nečistôt je vyrobený z vysoko borosilikátového skla materiál je tepelne odolných a v nevýbušnom, ktorý je ideálny pre varenie čaju.

*4. Skvelé na Použitie: Tento čaj nečistôt je tak jednoduché použitie.Dať nejaké voľné čajových lístkov do filtra, potom pridáme prevarenú vodu na sitko a pohár, potom si môžete vychutnať čaj.

*5. Malý tip: sitko trubice je nestabilné, prosím zabránilo náhodnému poškodeniu, ak ho používate.

Špecifikácie:

Názov: Cedidlom

Materiál: sklo

Veľkosť: cca 6.1 * 1.2 palcový (15.5 * 3 cm)

Farba: transparentná

Balenie Zoznam:

1 * Čaj Infuser

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

POLOŽKA OBRÁZKY

NÁKUPNÝ SPRIEVODCA

1.Uveďte váš specialrequests(farby,obaly,atď.)V sekcii poznámky keď si vykonať platbu.Ak máte akékoľvek proment alebo chcete kúpiť viac...Prosím, kontaktujte nás prvý .

2.Ak chcete kúpiť niekoľko differenct položky v rovnakom čase a je potrebné zaplatiť opakované prepravné náklady,môžeme upraviť cenu pre vás.

3.Skontrolujte prosím vaše dodávky informácie pred dokončenie platby:meno a priezvisko,adresu, číslo telefónu numb, retc

PREPRAVNÉ ÚDAJE

SPÔSOB PLATBY

SLUŽBY

▲ Späť : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetky návrat položiek musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.A podporujeme miestne vrátiť,získate záruku starať-free vráti.

▲ Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité!Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť.Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: hrnčeky infuser, asus p7h55 m pro, čínsky zelený čaj, te, čínsky čaj puer, aeropress kávovar, sklenený hrnček infuser, prenosné čaj maker, sitko, čaj, košík oka.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Sklo

Napíšte svoju recenziu!

Opakovane Creative konštrukcie Rúr Kovové cedidlom Opakovane Sklo Drevené Čaj Infuser Hrnček Fantázie Filter Puer Čaj, Bylinkové Čaje Nástroje 40a

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty