Safari Škôlky Tlač Jungle Zvieratá Plátno Plagát Škôlky Múr Umenia Maľby Žirafa, Slon, Lev Zebra Obrázky Detská Izba Decor

Novinka

€1.82

Produkty Detail

- Náš obchod poster je vyrobené z vysoko kvalitného 4D plátne, plagát má živé farby a nezmizne,jemné textúry, vode a vlhkosti dôkaz, vysoká pevnosť v ťahu, a zrejmá tlačová efekt ako iné plátna.

- To je ideálne pre Domova,Detská Detská detská izba dekorácie,obývacia izba dekorácie,Svadobné dekorácie,Kuchyňa, Reštaurácia,Hotelový Bar, Dekorácie,darčeky.

- Plagát príde bez hraníc,ak potrebujete,prosím, potvrďte nám pred objednávky.

- Ak Chcete, Aby Ostatné Veľkosti A Tlač Vlastný Obrázok, Prosím, Kontaktujte Nás.

Poznámka: To je plagát len,drevený rám nie je zahrnutá;

Nakupovanie Detail

- Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~2 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma),Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava,ePacket a Čína príspevok air mail je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete poslať experss dodanie.

Poznámka:

- Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie;

- Ak máte špeciálne požiadavky na čas dodávky a logistika kanály, kontaktujte nás, prosím, ďakujem;

Služba Detail

100% Spokojnosť je zaručená.

Všetky naše obrazy sú high definition verziu , prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

Štítky: klobúk safari, narodeninová párty safari, 1. narodeniny, JEDEN, tortu safari, strana safari, balón safari, pozadie narodeniny, balón green garland, zviera jungle tému narodeninovej party dodávky.

Rám režim Bez rámu
Materiál Plátno
Formulár Jeden
Médium Nepremokavé Atrament
Technics Sprej Na Maľovanie
Podpora Base Plátno
Druh Plátno Potlače
Pôvodný No
Číslo Modelu 23
Predmety Zviera
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Štýl Moderné
Rám No

Napíšte svoju recenziu!

Safari Škôlky Tlač Jungle Zvieratá Plátno Plagát Škôlky Múr Umenia Maľby Žirafa, Slon, Lev Zebra Obrázky Detská Izba Decor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty