Redwood Špirála prírodzenej Anti-statické Starostlivosť o Vlasy Hlavu Hrubé Rukoväť Drevené Vlasy Hrebeňom Drevené Hlavu Meridian Zdravie

Novinka

€3.47

Popis

Tento vlasy, hrebeň sa vyrába s prvotriednej drevnej hmoty.Hladké zuby hrebeňa konfigurácia chráni vaše vlasy od nezamotá a ponúka pohodlné skúsenosti pre svoju pokožku hlavy, ktorá vám môže pomôcť stimulovať krvný obeh a zmierniť bolesti hlavy.Hrebeň je anti-statické, keď používate a zvyknutý poškriabaniu pokožky hlavy ako špirála.na každodenné použitie.

Funkcie

- Farba: Žltá.

- Materiál: Drevo.

- Veľkosť: Cca 19.5x4.5x3.8 cm.

- Prírodné drevo je priateľské k pokožke a prospešné pre vaše vlasy a vlasovú pokožku.

- Hladké zuby hrebeňa konfigurácia chráni vaše vlasy od nezamotá a ponúka pohodlné skúsenosti pre svoju pokožku.

Pomáha stimulovať krvný obeh a zmierniť bolesti hlavy.

- Non-static pri používaní a zvyknutý poškriabaniu pokožky hlavy ako špirála.

- Hrubé elegantný rukoväť ponúka pohodlné uchopenie.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky.Úprimne dúfam, že rozumiete!Ďakujeme!

1 x Špirála

Štítky: hells angels škvrny príspevky, žehlička mc záplaty, hells angels mc maska, hells angels patch bandidos, hells angels mc čítanie, hells angels mc austrália instagram, hells angels mc tapety, kolíky hell angels mc, hells angels mc mc motocykel, hells angels škvrny ebay.

Názov Značky RUIMIO
Položka Druh Špirála
veľkosť 19.5x4.5x3.8cm
Materiál Drevo
Počet Kusov Jedna Jednotka
Číslo Modelu Špirála
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Redwood Špirála prírodzenej Anti-statické Starostlivosť o Vlasy Hlavu Hrubé Rukoväť Drevené Vlasy Hrebeňom Drevené Hlavu Meridian Zdravie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty