12PCS/Set 3D Samolepky na Stenu Duté Motýľ Samolepky na Stenu Duté Motýľ DIY Chladnička Samolepky Pre Deti Izby Domov Stenu Decor

Novinka

€1.02

12PCS/Set 3D Samolepky na Stenu Duté Motýľ Samolepky na Stenu Duté Motýľ DIY Chladnička Samolepky Pre Deti Izby Domov Stenu Decor Funkcie:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!Šetrné k životnému prostrediu materiálu.Môže byť umiestnená vo vonkajšom / záhrada / balkón.Vyrobené s filmom tlač, ktorá sa nebojí vietor a dážď a nemení farbu po dlhú dobu.Náhodne šíri uhol krídel po tom, ako bol skladaný.Môže byť použitý pre domáce dekorácie, obchod okna, svadby manželstva miestnosti a tak ďalej.Nádherný darček pre seba a svojich priateľov.

Špecifikácia: Materiál: Papier Rozmery: 11 CM / 8 CM / 6TYP

Farba: ružové zlato / Gold / Silver

Typ: Ako obrázky

Použitie: Sklopné krídla na vytvorenie 3d efektu, pomocou dvoch strán lepidlo držať na stene.

Množstvo: 12PCS/Set

Poznámka: 1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 0.5-1 cm odchýlky.Vďaka za pochopenie!

3.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

4.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.Ďakujeme za pochopenie!

Upozornenie:

Motýľ má len jednu farbu, a má obraz svetla a tieňa.Potvrďte prosím, či to je štýl, ktorý chcete pred objednávke.Ďakujeme za vašu podporu!!!

Package Zahrnuté: 12PCS/Set Motýle Samolepky na Stenu

Štítky: vroom dekorácie, princezná star palička, nechty salon tapety, obývacia izba zdobiť, hmyzu vzor, halloween dekorácie, hračky, deco svadobné stenu, dekor noel, šťastný haloween dekor, mint farba dekorácie koralové.

Izba Dekor samolepky na stenu pre deti izbách
Platné Scény Izby/ obývacia izba
Vzor Cartoon zvierat, Motýľ
Nálepka na chladničky Chladnička nálepky
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu D057
Použite Štýl Magnet adsorpcie/obojstranná páska
dekoratívne motýle Deti Miestnosti Dekorácie
Názov Značky BIT.LIETAŤ
Názov Produktu 3d butterfly nálepky
Materiál Papier
Farba Ružové zlato / gold / silver
3d stickers butterflies Miestnosti Dekorácie
Motýle dekorácie Steny Výzdoba
Príležitosti Eid al-Fitr, Svadobné & Zapojenie, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Grand Udalosť, Odchod do dôchodku, Pohlavie Odhaliť, Narodeninová Párty, Dom Pohybe, Deň detí, April Fool ' s Day, Späť Do Školy, Čínsky Nový Rok, Deň Zeme, Deň otcov, Deň VĎAKYVZDANIA, Vianoce, Valentína, Halloween, Veľká noc, Ukončenie štúdia, Výročie, Deň matiek
Tapety na stenu motýle na stenu

Napíšte svoju recenziu!

12PCS/Set 3D Samolepky na Stenu Duté Motýľ Samolepky na Stenu Duté Motýľ DIY Chladnička Samolepky Pre Deti Izby Domov Stenu Decor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty