Carbon Fiber Engine Start Stop Tlačidlo Krytu Výbava pre Mini Cooper Model F

Novinka

€12.32

Červená karbónová Engine Start Stop Tlačidlo Krytu Výbava pre Mini Cooper Model F

UPOZORNENIE:Prosím, tepla 3M páska podklad s teplovzdušná pištoľ pre lepšie stickup efekt, keď sa teplota okolitého prostredia je nižšia ako 20℃.

Obutie:

Vhodné pre Mini Clubman F54 2014-2019 Vhodné pre Mini F55 2013-2019 Vhodné pre Mini F56 2013-2019 Vhodné pre Mini F57 2014-2019 Vhodné pre Mini Krajana F60 2016-2019

Popis

3D real karbónová nálepka na Engine Start Stop Tlačidlo Krytu Vyrobené z pravého Uhlíkových Vlákien + Polyuretánu S peknou Textúrou Jednoduchá Inštalácia, Prichádza s lepidlo na zadnej strane, Štýlové a Poskytujú Ochranu Vysoký Stupeň Nosenie s pôvodným auto.Vysoko Kvalitné Lepidlo, nie zanechať stopy po trhaní off, nedošlo k poškodeniu pôvodného auta

Spôsob Inštalácie:

1. Vyčistite oblasť a odstránenie nečistôt pred montážou tejto položke. 2. Zarovnajte táto položka s cieľová pozícia spôsobom a odlúpnite 3M páska podklad. 3. Stlačte položku rovnomerne po správne zarovnané. 4. Vyhýbať sa situáciám, ktoré by mohli mokré táto položka v rámci 24 hodín po inštalácii.Tipy: Prosím, požiadajte o pomoc odborníkov, ak si nie ste istí, ako to urobiť.Prosím tepla 3M páska podklad s teplovzdušná pištoľ pre lepšie stickup efekt, keď sa teplota okolitého prostredia je nižšia ako 20℃.

Štítky: štart stop nálepky, mini cooper, teching engine full metal, oxid mini cooper, pretekárske auto motor, mini cooper r56 výbava, mini cooper batožinového priestoru uhlíkových vlákien, carbon fiber mini cooper, hodinky vodotesné, g šok.

Druh Materiálu Karbónová
Položka Druh Interiérové Lišty
Názov Značky Ansblue
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Carbon Fiber Engine Start Stop Tlačidlo Krytu Výbava pre Mini Cooper Model F

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty