LEEPEE S LED Kontrolka Pre Vozidlo JEEP Offroad RV Odolné Hliníkové 12V spínaciu skrinku Rocker 6 Gang Prepnúť Regulátor Panel

Novinka

€19.63

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

Jednoducho Ovládať Rôzne Príslušenstvo - Na FXC 6-gang prepnúť panel môžete ovládať 6 príslušenstvo, spínače v rovnakom čase, ktoré môžu byť použité na ovládanie svetla, bar, hmlové svetlo, zadné svetlo, pracovné svetlo, atď, jednoducho vyriešiť problém, že príslušenstvo je prepínač príliš chaotický.

Silnejší Vonkajší plášť - Vyrobený z vysoko-kvalitného hliníka, je odolný, vodotesný a prachotesný.Povrch je navrhnutý s poleva, ktoré nie je ľahké poškriabaniu a má dlhšiu životnosť.

Jednoduchá Inštalácia - prepnúť panel má jeden 20AWG uzemňovacieho, jeden 12AWG napájací kábel, a šesť 14AWG farebne označené vodiče pre každý prepínač.Stačí pripojiť kábel na napájanie a príslušenstvo samostatne, a spojenie môže byť úspešná, je to veľmi jednoduché.

LED Indikátor Svetla - LED kontrolka bude svietiť, keď je prepínač box pripojený na napájanie, čo vám umožní vedieť, ak obvod pracuje správne.LED indikátor na tlačidlo umožňuje jasne vedieť, obvod stav každej príslušenstvo, ktoré sa rozsvieti, keď je prepínač zapnuté, energeticky veľmi úsporné.

Poskytujú Lepšiu Ochranu - S externým poistka 40A, poskytuje lepšiu ochranu pre obvod.Môžete ju vymeniť v čase, keď poistka je poškodený.S nastaviteľné upevnenie na stenu, môžete nastaviť vhodný uhol podľa vašich potrieb.

Jednoducho ovládať viaceré doplnky v rovnakom čase!

FXC 6 gang prepínač okno môžete ovládať spínač šesť príslušenstvo na rovnaký čas, veľmi pohodlné, ktoré môžu byť použité na ovládanie svetla, bary, pracovné svetlá, koncové svetlá, atď.Môžete podľa vlastnej potrebné priradiť prepne na použitie.

Vyrobené zo 100% hliníka, nosenie, odolný, odolný, vodotesný a prachotesný, lepšie chrániť vnútorné drôty.Povrch je matný a nie ľahko poškriabať.

Špecifikácia:

Dva 40 amp menovitý obvody

20 amp, podsvietené vypínače

Ťažký rozchod, farebne kódovaných drôtov

Odolné Hliníkové puzdro

Nízke upevnenie na stenu

Veľkosť: ako obrázky

Package Zahrnuté:

1x 6 gang prepnúť panel box

1x upevnenie na stenu

1x užívateľský manuál

2x skrutky

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej.Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka https://helppage.Lgmspojmat.sk/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Lgmspojmat.sk/buyercenter/index.htm#center

Štítky: rocker switche panel, caravan rv, jeep wrangler, vintage rv accessories, camper ovládací panel, jeep zadné led zadné svetlo, 8 gang 12v prepnite ovládací panel, kia sorento zadný nárazník protector, caravan ovládací panel, 8 gang.

Položka Hmotnosť 586.00g
Špeciálne Funkcie 6 gang prepnúť panel box
Položka Druh Prepínače
Pôvod CN(Pôvodu)
Rok 2021
Názov Modelu 24410
Položka Priemer 13cm
Položka Šírka 9.5cm
Položka Výška 3.8cm
Druh Materiálu Hliníkový kryt
Položka Dĺžka 13cm

Napíšte svoju recenziu!

LEEPEE S LED Kontrolka Pre Vozidlo JEEP Offroad RV Odolné Hliníkové 12V spínaciu skrinku Rocker 6 Gang Prepnúť Regulátor Panel

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty