Hlboké Tkanivá Svalov Masáž Zbraň Bezdrôtové pripojenie USB Vrecku Fascia Zbraň Odpočinúť Telo Relax Elektrické Masér Fitness Zariadenie Chudnutie

Novinka

€15.02

Popis:

Názov produktu: Mini Fascia Zbraň

Životnosť: 5H

Shell materiál: ABS

Produkt farba: zelená, strieborná, čierna, červená

Nabíjacie napätie: 5V

Menovité napätie: 7.4 V

Hmotnosť výrobku: 520g

Čas nabíjania: 2H

Batéria kapacita: 1800mah

Napájanie režim: USB

Metódy kontroly: push-button

Použiteľné diely: celé telo

Masážna technika: zatĺkať

Masáž kontakty: 4

Menovitá frekvencia: 50Hz

Motor typ: kartáčovaný

Rýchlosti motora: 1800-3200 ot. / min.

Špecifikácie:

1. Rýchlosť až hlboké uvoľnenie fascia zbraň, zmierniť svalovú stuhlosť a zlepšiť výkon bolesti.

2. Vysokorýchlostné zníženie hluku motora, s vysoký výkon, nízka hlučnosť a nízke vibrácie; s použitím high-power motor, prináša silný rastúca moc; high-speed vplyv, zmierniť bolesti svalov po výkone.

3. Inteligentný stlmiť čip, riadený geniálny jadro, efektívne stlmiť; dovezené, skratu, ochrana proti preťaženiu, rýchle reakcie na pokyny.

4. Tlačidlo dotknite sa nastavenie, palm control 6-stupňová prevodovka; až 6-rýchlostné vibrácie intenzity úpravy, ktoré možno ľahko reagovať na rôzne podmienky použitia a spĺňajú potreby rôznych skupín ľudí.

5. Vysoká účinnosť lítiovej batérie, vstavané tlak systému spätnej väzby, aby sa zabezpečilo, že výstupný výkon je inteligentný a trvalé.

6. Podľa rôznych častí, čas pomocou masáže zbraň je iný.V snahe vyhnúť sa dlhým masáž čas a pohybového škody na rovnaké časti, fascia zbraň je vybavená inteligentným načasovanie ochrana, ktorá sa automaticky zastaví po 15 minútach nepretržitého používania, poskytovanie vedeckých a premýšľavý ochranu.

7. Bezdrôtové a prenosné, masáž a relax kedykoľvek, kdekoľvek; ABS rukoväť, pohodlné a jemné ruky pocit, elektrolyticky pokrývajú tlačidlo, hladké a pohodlné ručné pocit.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Nedotýkajte sa alebo stlačením masáž hlavy počas prevádzky.

2. Nepoužívajte hit kĺbov: Je fascia vydania zbraň je vo všeobecnosti vhodný len pre svaly a mäkké tkanivá.Ak ste hit kĺbov priamo, je podobný biť kĺbov na kameň, a je ľahko spôsobiť poškodenie kĺbov.

3. Nie všetky diely sú vhodné na použitie: ako krku, hrudníka, brucha a podpazušie, kde sval, hrúbka je tenký a v blízkosti orgánov a aorty, to nie je odporúčané používať fascia zbraň vôbec.

4. Neznamená to, že čím dlhší čas, tým väčšiu bolesť, lepší účinok: telo by malo cítiť bolesť pri 6-8 hodín, a využiť čas na rovnakej pozícii by mali byť do 1 minúty.

Package Zahrnuté:

Masér*1, masáž hlavy*4

Poznámky:

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba 1-2cm, prosím pochopiť.Vzhľadom na rozdielne nastavenia monitora, farebné odchýlky môžu byť rôzne.

Ponúkame vám tie najlepšie produkty a služby.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, dajte nám vedieť a my sa ich vyriešiť v čo najkratšom čase.ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: nos chrápať, CD, CE, motocykel starter, prázdny disk cd, 100mw laser, massag, 24v skok starter, 1151 procesor, microcurrent spánku.

Menovité Napätie 7.4 V
Použiteľné Diely celé telo
Masážna technika Kovanie
Čas nabíjania 2H
Pôvod CN(Pôvodu)
rýchlosti motora 1800-3200 ot. / min.
Metódy Kontroly push-button
Shell Materiál ABS
Farba Zelená, striebro, čierna, Červená
Životnosť 5 hodín
Charging Voltage 5V
Hmotnosť 520g
Napájanie režim USB
Typ Motora Kartáčovaný
Kapacita Batérie 1800mAh
Masáž kontakty 4
Podpora Dropshipping, whosale
Menovitá frekvencia 50HZ

Napíšte svoju recenziu!

Hlboké Tkanivá Svalov Masáž Zbraň Bezdrôtové pripojenie USB Vrecku Fascia Zbraň Odpočinúť Telo Relax Elektrické Masér Fitness Zariadenie Chudnutie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty