Multifunkčné Diamond Maliarske Nástroje Lesk Shell Magnet Kryt Pergamenu Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo Chladnička Magnet

Novinka

€0.42

Špecifikácia:

Tento druh kryt minder používa silný magnet na pokrytie vrstvu diamant maľovanie, to je dosť dobrý, aby zbytočná kryt spôsobom.

Úplne Nové a Vysokej Kvality

Meno:Diamond Maľovanie Kryt Minder

Typ:Diamond Maliarske Nástroje

Materiály:Magnety+Živica

Veľkosť: 2x1.7x1.7 cm

Farba:Biela,Fialová, Modrá,Zelená,Ružová, Červená

Užitočné: používa silný magnet na pokrytie vrstvu diamant, dosť dobrý, aby zbytočná kryt z cesty

Balík obsahuje:1x Magnet Kryt Minder

Funkcie:

1.Magnet Kryt Minder: Mať dva magnety, jeden, ktorý je pripevnený na zadnej strane diamond maľby a iných magnet kotvenie kryt minder na mieste.

2.Funkcia: Tieto magnetický kryt držiteľov udržať že zbytočná kryt z cesty pri vytváraní diamond maľovanie, alebo držať ich cez svoje nedokončené sekcie, aby prachu a tatters off.

3.Jednoduché použitie: Má silné magnety na zadnej strane, ktoré môžu účinne zabrániť tomu, aby damond maľby z držať vlasy, tatter, diamanty, perly a všetky druhy prachu, udržať si pracovné miesto čisté a upravené, pohodlný nástroj, musíte mať pre váš diamond maliarske remeslo.

4.Skvelý Darček: Diamond kryt minder môže byť skvelý darček pre deti, dospelých diamond maľovanie nadšenec.

5.Multifunkčné:Magnet Kryt Minder diamond obrazy,ju použiť aj ako chladnička magnet.

Teplé tipy: používa magnety, uistite sa, že držal ďaleko od elektroniky.Prosím, uistite sa tiež, že Ho uchovávať mimo dosahu detí, pretože je to malé.

Balík obsahuje:1pc

Štítky: diamond výšivky japonsko, diamond dotz, diamond zásobník, diamant farby, diamond nálepky, 5d diamond maľovanie na papier, diamond kit, záložku diamond, 5d diamant farby, 5d diamond.

Použitie Obrazy
Funkcia 2 Lesk Drop
Materiály
Funkcia 1 Papiera, Kryt Držiaka
Druh
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné Diamond Maliarske Nástroje Lesk Shell Magnet Kryt Pergamenu Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo Chladnička Magnet

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty