Stôl Runner,Nordic Retro Zelená Jednoduchý Samoopaľovacie Velvet Svetlo Luxusný Stôl Runner, Európsky Kreatívny Diamond Námestie Posteľ Vlajka Posteľ

Novinka

€7.06

Vysoko kvalitný jedálenský stôl a stôl runner, aby ste sa cítili šťastní, zatiaľ čo reštaurácie, zlepšiť jedálenský skúsenosti, a zanechať hlboký dojem na hostí.

Má lepšie prikryť a vzduchovej priepustnosti, no loptu, nie vyblednutiu.

Stôl dekorácie štýl je jednoduchý a atraktívny, ktoré môžete pridať sviežosť do každej miestnosti.Vhodné pre domáce dekorácie a party dodávky.Môže byť použitý na Vianoce, deň Vďakyvzdania dekorácie.

Nie je veľa zmien a obmedzení.Nechtiac, iný náhodný milostný vzťah je realizované.

Tento stôl runner je skvelá hostiteľka, svadbu alebo kolaudačné párty darček!

Vezmite prosím na vedomie:

Rozmery-Od vyššie uvedené rozmery sú merané manuálne, skutočné položku veľkosť, dostanete sa môže mierne líšiť od vyššie uvedených rozmerov.

o nás:

Poskytovať dobrú oporu pre lepší užívateľský zážitok-na zabezpečovanie kvality, a naše dôveryhodné podpory zákazníkov prinesie vám príjemné nakupovanie, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s našimi výrobkami, alebo sa vyskytnú akékoľvek problémy pri používaní Otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás po-predajný servis tím bude riešiť problém hneď, ako je to možné.

亮片银

亮片玫瑰金

Štítky: vysoká koktail tabuľky, posteľ šatku, zelený obrus, obyčajný posteľ pretekárov, vrecoviny obrus, kryt tabl, podlahová lampa severskej, výšivky tabuľka, posteľ runner, posteľ runner hoteli.

Tvar Rectangle
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Domov, HOTEL, Svadba, strana
Vzor Typ Pevné
Štýl Žakárové

Napíšte svoju recenziu!

Stôl Runner,Nordic Retro Zelená Jednoduchý Samoopaľovacie Velvet Svetlo Luxusný Stôl Runner, Európsky Kreatívny Diamond Námestie Posteľ Vlajka Posteľ

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty