VYNIKAJÚCE ELITE SPANKER Hliníková Karabína Klip 2 ks D-Krúžok Silný a Ľahký výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Keychain Klip pre Kempovanie, Rybárske Hikin

Novinka

€5.25

Funkcia: Hliníková Karabína Klip Krúžok: D Tvar Pracky Pack.mohli ste vidieť kovové lesklé svetla v rôznych uhloch.Elegantné a practicale.Poznámka: neodporúča sa používať v horolezectvo, horolezectvo, lezenie na ľade a vysoká nadmorská výška-hry pre vašu bezpečnosť.

D Tvar Pracky Pack Zlepšenie Trvalé Jar :Karabína Klipy sú vyrobené špičkovou odolná ľahká hliníková zliatina.dalo by sa vziať tieto malé karabín so sebou kamkoľvek idete , vhodná pre všetky vaše potreby pre vonkajšie a vnútorné.Multifunkčné karabína majú vysokú kvalitu jar pre Klip : tieto karabín by mohol byť pripojené na širokú škálu upevňovacie body, rýchlo a bezpečne.Hliníkové klip by mohli byť použité s zipsy, notebook, nosiče, kufre.Vonkajšie Interiérové Aplikácie : Používané v oblasti skúsených turistov, turistov a park rangers.D Krúžok Karabína klipy sú vhodné pre vonkajšie turistika, rybárčenie, kempovanie, cestovanie.Mohli by ste použiť kľúčenku klip.Použiť ju pripojiť športové fľašu, batoh, laná camping stan, malé cestovné výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu nástroje.Chceš karabína pracka, že je vysoko kvalitný a veľmi dôveryhodné?táto karabína klipy dostatočne silné, aby sa s vami na dobrodružstvo!POZNÁMKA: nevzťahuje sa na lezenie, hojdačka, hojdacia sieť, boxovacie vrece, atď.

Materiál: Hliníková zliatina

Ľahké,pevné a trvanlivé

Hrdza-dôkaz a hladký povrch

Skrutku lock systém udržuje vaše dáta v bezpečí

Veľkosť: 3" X 1,5" (L X W inch)

Dizajn: Skrutku otáčať otvoriť/zavrieť

Poznámka: uistite sa, že blokovací karabína pred použitím

Package: Spanker 2ks Karabína Klipy

Multifunkčné Karabín Klip

Táto karabína klipy dostatočne silné, aby sa s vami na dobrodružstvo!POZNÁMKA: nevzťahuje sa na lezenie, hojdačka, hojdacia sieť, boxovacie vrece, atď.

Tieto karabín sú ideálne pri rôznych príležitostiach,ako napr. kempovanie,rybárčenie,turistika,cestovanie,atď.

Viacúčelové Použitie

Používa kľúčenku hák, aby sa vaše kľúče alebo malé predmety bez riziko prípadného pádu

Pomocou týchto zavesiť veci - blesky, laná, nízka hmotnosť reťaze, náradie, že čokoľvek, čo môže byť pripojený

Použiť ho pripojiť športové fľašu, batoh, laná, malých, nástroje atď.

Poznámka: neodporúča sa používať v horolezectvo, horolezectvo, lezenie na ľade a vysoká nadmorská výška-hry pre vašu bezpečnosť.

Štítky: excel, ford mk 4, taška taktika, lexus pneumatiky, jpc vesta, taška vesta, coch auto, emersongear, spanker, mag pouch.

Názov Značky VYNIKAJÚCE ELITE SPANKER
Vzor Typ Pevné
Číslo AC113
Sezóna Jar, Leto, Jeseň, Zimné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

VYNIKAJÚCE ELITE SPANKER Hliníková Karabína Klip 2 ks D-Krúžok Silný a Ľahký výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Keychain Klip pre Kempovanie, Rybárske Hikin

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty