Kreatívne Drevené Omáčkou Jedál Cartoon Ryby Tvarované Máčaním Misy Prírodného Dreva A Korenia Dosky Snack Predjedlo Slúžiace Zásobník

Novinka

€3.03

Kreatívne Drevené Omáčkou Jedál Cartoon Ryby Tvarované Máčaním Misy Prírodného Dreva a Korenia Dosky Snack Predjedlo Slúžiace Zásobník J78C

OOTDTY

Vlastnosti: Vyrobené z poistného drevnej hmoty, zdravé a bezpečné, neovplyvní chuť omáčky a koreniny, odolné na dlhý čas používať.

Malé a roztomilé ryby tvar, ktorý vyzerá veľký pomocník v domácnosti a reštaurácie, to robí večeru zaujímavejšie, krásny dizajn zabezpečuje aj jeho praktickosti a popularitu.

Drevené servírovací tanier môže pracovať s prepadom omáčkou porcelánová misa byť ideálny gadget slúžiť občerstvenie.A je to ideálne jedlo pre potraviny, ktoré sa konzumujú s omáčky ako čipy, nachos, syr, orechy, údeniny alebo sladkosti.

Dobré pre kuchyňa, party, outdoor camping, gril, piknik a viac.Veľmi kompaktné a prenosné, veľmi vhodné na prepravu a môže ľahko zápas rôzne riad.

Táto drevená doska je štýlový doplnok k akejkoľvek tabuľky alebo v kuchyni.

Špecifikácia: Materiál: Drevo

Veľkosť: Cca.3.35x4.72inch(8.5x12cm)

Balenie Obsahuje: 1x Ponárania Omáčkou Jedlo

poznámka: Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: hlboké servírovacie misky, pivo doska, jedinečné servírovanie pokrmu, nastavuje jedlo dreva, akvárium krevety, plastové snack doska, misa svorka, luk textílie, luk radu jojo siwa, zlato zásobník.

Tvar Kolo
Materiál Drevo
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Pevné

Napíšte svoju recenziu!

Kreatívne Drevené Omáčkou Jedál Cartoon Ryby Tvarované Máčaním Misy Prírodného Dreva A Korenia Dosky Snack Predjedlo Slúžiace Zásobník

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty