Šijacie Ihly Steh Navliekača Strane Stroj Šijacie Nite Automatické Zariadenie Pre Seniorov Gazdinka Prešívanie Nástroj Na Šitie Príslušenstvo

Novinka

€0.28

Popis:

1. Stačí umiestniť vlákno, z prava do ľava cez štrbinu v vlákno, posuňte navliekača dole ihlu do pin tlačí niť cez oko ihly.

2. To funguje najlepšie s stroj ihly veľkosti 80/12 a väčší.Tam je malý otvor na opačnom konci nite, to je pre organizovanie šijací stroj ihly, zatiaľ čo vy jednoducho vložte ju do stroja.

3. Dvojité funkcie: pre rezanie závitov, môže pomôcť prejsť niť cez oko ihly pohodlne, v prípade chudobných oči alebo nedostatočné osvetlenie; Pre vkladanie, drží ihly pevne, aby sa zabránilo pádu pri výmene ihly.

4.Odolný materiál: táto sada ihiel rezanie závitov nástroje je vyrobená z kvalitného plastu a kovu, kvalitné a trvanlivé, nie je ľahké zlomiť, môže slúžiť po dlhú dobu.

5. Široký rozsah použitia: je vhodný pre všetky druhy domácich multifunkčné šijacie stroje bez automatické navliekanie, medzitým, niektoré staré šijacie stroje môžu tiež použiť.

6.Spoločný rozmer: ihlu na šitie inserters sú cca. 7,5 cm/ 3 cm na dĺžku a 1 cm/ 0.4 palca v priemere, spoločné veľkosť, ľahké a pohodlné pre manipuláciu.

Špecifikácie:

Pre rezanie závitov, môže pomôcť prejsť niť cez oko ihly pohodlne, v prípade chudobných oči alebo nedostatočné osvetlenie; Pre vkladanie, drží ihly pevne, aby sa zabránilo pádu pri výmene ihly.

Je vhodné pre všetky druhy domácich multifunkčné šijacie hines bez automatické navliekanie, medzitým, niektoré staré šijacie hines môžete ho použiť tiež.

Farba: modrá

Materiál: plast

Package Zahrnuté:

1xNeedle Navliekača

Štítky: ďatelina prešívanie dodávky, veľké navliekača ihly, navliekača, patchwork nástroj, puzdra pre šijací stroj juki, slinger šijací stroj príslušenstvo, spevák genie šijací stroj časti, automatický navliekač ihly, súprava nvr, deka lete.

Druh Šijací Stroj Časti
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Iné
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

Šijacie Ihly Steh Navliekača Strane Stroj Šijacie Nite Automatické Zariadenie Pre Seniorov Gazdinka Prešívanie Nástroj Na Šitie Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty