Realistické Pomeranian Simulácia Hračka pre Psa Šteňa prirodzeným zobrazením Simulácie Hračka Ručne Plnené Doprava Hračky Psa Drop Spoločník Q1U7

Novinka

€5.19

Realistické Pomeranian Simulácia Hračka Pre Psa Šteňa Realisticky Plnené Spoločník Hračka Pre Psa Ručne Drop Shipping

Popis:

Funkcie:

1. To je úplne ručne.Vyrobené z umelých vlasov, ručne tvarovaná ílu polyméru nosa, pazúrov, labky, sklenené oči, hlava, telo, nohy sú spojené plastovou kostrou zamykanie, plnené polyesteru a ocele granule.

2. Tónovaný tým, airbrush lak a umenie pastel pre dáva žijúcich druhov.

3. Vysoká simulácie, realistický, cíti sa jemná a hladká, a to nie je ľahké slabnúť a prístrešok na vlasy.Má vysokú okrasné a zber hodnotu.(Bez batérie potrebné, bábika nemôže pohybovať sama.Vysoko simulácie, dať vašu rodinu najlepšie spoločnosť.)

4. Simulované domáce zvieratá môžu byť umiestnené kdekoľvek v miestnosti, napríklad: na TV prijímačoch, regály, pulty, a auto dekorácií.Najlepší darček pre deti, priateľov, rodinu.

5. Silné, nie je ľahké zlomiť.Nie je prístrešok na vlasy a môžu byť udržiavané v čistote na dlhý čas (Odstránenie prachu: stačí špirála a vyhodiť whith sušič na vlasy; odstrániť olejové škvrny: suché, čisté, nie umývanie s vodou).

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

2. Ručné výrobky nie sú umelecké diela, môžu byť niektoré chyby, perfekcionistov kúpiť opatrne!

Špecifikácia:

Typ: Realistické Pomeranian

Materiál: umelý vlasy + plast

Veľkosť: 22 cm vysoká, 23 cm dlhé

Farba: ako na obrázku zobraziť

Balenie Obsahuje:

1 x hračka pre psa

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Pekný deň!

Štítky: rakoon hračka pre psov, plyšové pomeranian, pomeranian plyšové zvieratko, pes stuf, pes veci, plyšové zvieratko psa deti, pes simulácia, pomeranian, pes pomeranian, pes realistický.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plyšové
Funkcie Plnené & Plyšové
Položka Druh Zvieratá
Tému TELEVÍZIA a Film Znak

Napíšte svoju recenziu!

Realistické Pomeranian Simulácia Hračka pre Psa Šteňa prirodzeným zobrazením Simulácie Hračka Ručne Plnené Doprava Hračky Psa Drop Spoločník Q1U7

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty