COHIBA 50. Výročie Porcelánu Cigaru Popolník 3 Cigaru Popola Zásobník Tabaku Cigaretu Popolník Držiteľ Fajčenie Nástroj S Darčekovej krabičke

Novinka

€21.75

Popis Položky:

COHIBA 50. Výročie Porcelánu Cigaru Popolník 3 Cigaru Popola Zásobník Tabaku Cigaretu Popolník Držiteľ Fajčenie Nástroj S Darčekovej krabičke

Stav : Úplne nové

Materiál : Keramické

Farba : Ako na obrázku zobrazené

Veľkosť : cca 165*150*30 MM

Obsah: 3 súbor, 1 popola slot

Balenie : Darčeková Krabička

Poznámka:neobsahuje cigár

Balenie Obsahuje:

1 x Cigaru Popolník

1 x darčeková krabička

Poznámka: Vzhľadom na vzduchu mail nariadenia, všetky zapaľovače sú prázdne, bez plynu, vyplňte, prosím, do paliva pred štrajk oheň.

Platby: akceptujeme Viazaný,kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Prosím, stačí si len vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Lgmspojmat.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.Zákazník Sevice:

Ak budete potrebovať pomoc s nákupom alebo máte akékoľvek ďalšie otázky o akýkoľvek produkt, prosím kontaktujte nás cez live chat.Ak však nie sme online, pošlite nám, prosím, e-mail a budeme reagovať späť k vám do 24 hodín.

Spätná väzba:

Milí Priatelia, vaša odozva je naozaj dôležité pre nás.Dúfame, že sme vám mohli poskytnúť čo najlepšie položiek a serivces.Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 sa začína.Ak máte akýkoľvek problém s našimi tovary a služby, prosím kontaktujte nás pred odchodom z spätnú väzbu, my sa budeme snažiť riešiť problémy a provice vám najlepšie služby zákazníkom!

Doprava :

Nechajte nám svoj fyzickú adresu (nie P. O. Box )a telefónne číslo, na Ebay.Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci dodané čas(pravdepodobnosť menej ako 0,3% vo všeobecnosti), Prosím informujte nás čoskoro budeme skontrolovať ihneď.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek Vlastné oneskorenie alebo dane.

Nižšie je odhad času na dosiahnutie väčšina krajín

V Brazílii Zákazníkov:

Brazília post, potvrdil, že to začne nabíjanie príjemcov 15 reais ($3.50) pre všetky importované balíky z 27. augusta na pokrytie bezpečnosti a colné poplatky.Prosím poznamenať, že nebudeme mať žiadne straty za náklady, ktoré vznikli!

O brasil post confirmou que, a partir de 27 de agosto, a totalidade das parcelas importadas, cobrindo 15 reais (cerca de 3, 5 dólares) ao destinatário, como pagamento da e segurança robiť tratamento aduaneiro!Compradores, por prospech!Os custos suportados não suportam nada!

Štítky: cohiba, zásobník popola, keramické buldog popolníka, cigaru popolník formy, cohiba nastaviť, cohiba humidor, cohiba hlavu popolníka, lubinski keramický popolník, cohiba auto popolníka, porcelánu.

Materiál Keramické
Tvar trojuholník
Druh PRENOSNÉ
Číslo Modelu Cigaru-468-Popolníka

Napíšte svoju recenziu!

COHIBA 50. Výročie Porcelánu Cigaru Popolník 3 Cigaru Popola Zásobník Tabaku Cigaretu Popolník Držiteľ Fajčenie Nástroj S Darčekovej krabičke

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty