2021 Longqu Veľkoobchodné Ceny Nových High-kvalitné Náhrdelník s Príveskom, Náušnice Nastaviť Afriky Korálky Šperky Set pre Ženy Darček k Narodeninám

Novinka

€3.86

Vitajte v Našom Obchode

Špecializujeme sa na šperky dizajn a výroba.Všetky tovary, ktoré sú konkurencieschopné ceny,najlepšia kvalita,Prosím, neváhajte a nákup.Máme vlastné šperky z výrobných závodov, v guangzhou, Čína.Sme schopní prispôsobiť všetky šperky dizajn.Veľkoobchodníci, prosím kontaktujte nás a tešíme sa na podnikanie s vami.

Tento náhrdelník je dar, a nie ďalší nákup je potrebné...

1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite.Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete vaše položky,ale budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Kontaktovať nás môžete na alebo e-mailu nám,Budeme reagovať na vás do 24 hodín,do 36 hodín počas víkendov Náš pracovný čas: 8:30 hod. do 10:30 PM 1. Ponúkame doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL, alebo Čína Príspevok Na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky: 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie.DOPRAVCA ODHADOVANÝ ČAS SLEDOVANIA ODKAZ Čína Príspevok Air Mail(objednávka > $5) 25-60 pracovných dní www.ems.com.cn/english.html Standrad Dopravy(objednávky > $5) 25-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(aby EMS doprava Zadarmo (kontaktujte nás) 8-12 pracovných dní DHL Doprava Zadarmo(objednávka > $200) 3-8 pracovných dní Poznámka: dodacia lehota nezahŕňa čas spracovania (5-7 pracovných dní).V zriedkavých prípadoch sa vaša zásielka môže trvať dlhší čas, aby sa dospelo v dôsledku omeškania vo vlastnej vôle a sviatkov v Číne. 3. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd , radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Štítky: africké kolo slučky náušnice, afrika okrúhle náušnice, šperky set ženy, nigérijský tradičné svadobné perličiek, dubaj zlaté šperky sada pre ženy, africké oblečenie, bazin, bohaté na, africké šaty žena, bazin muž, nigérijský coral korálky pre ženy.

po predaji problémy s kvalitou môže byť r
Predajný kanál Maloobchod, Zásielky, whole
Jewel veľkosť v Detaile popis
Štýl Klasické
Materiál Kov
Expresná Doprava Zadarmo objednávky>150usd-DHL/Aramex (
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náušnice
Pohlavie Dievčatá, Ženy
Stav zbrusu nový príchod
Podpora Veľkoobchod Väčšie objednávky viac discou
Položka Druh Súpravy Šperkov
Zahrnuté Ďalšie Členenie Položka Opis Náhrdelník/prívesok/Náušnice
Drop shipping Drop Shipping Prijať
Tvar\vzor Kolo
Číslo Modelu LQ1075
Príležitosti Svadba
Kvalita TOP Kvalita
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Miesto Pôvodu Guangzhou, Čína. Vlastné fac
Názov Značky Zoavaon
Kovy Typ Zliatiny Zinku

Napíšte svoju recenziu!

2021 Longqu Veľkoobchodné Ceny Nových High-kvalitné Náhrdelník s Príveskom, Náušnice Nastaviť Afriky Korálky Šperky Set pre Ženy Darček k Narodeninám

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty