Kuchynský Nástroj 304 Nerezovej Ocele Olej Postrekovač 200 ml Naplniteľné Olivový Olej s Dávkovačom Fľaša Postrekovač Pre GRIL Grilovanie A Pečenie

Novinka

€4.57

Popis:

Vysoká Kvalita Materiál: Tento olej postrekovač je vyrobený z potravinársky priemysel skla a nerezovej ocele spp.A tam sú sklopné čiarami na dne fľaše pre šmyk-odpor.Je to dobrý pomocník v kuchyni.

Multi-účely: Toto sklo olej s dávkovačom fľaše sú vhodné pre mnoho druhov olejov, ako je olivový olej, rastlinný olej, ocot, repkový olej, kokosový olej, sójový olej, arašidový olej, šťava, sójová omáčka, varenie vína, alebo aj voda.

Ovládanie Množstvo Oleja: Tento olej postrekovač pre varenie umožňuje pomôže znížiť množstvo oleja na varenie.S rovnakou alebo podobnou chuti, budete jesť zdravšie ako predtým.

Malé rozmery a Ľahká: S prenosná veľkosť a ľahký, tento olej postrekovač nie je len pre kuchyni používať, ale aj nosenie na vykonávanie.

Jednoduché Použitie: Len rýchlo a tvrdo, stlačte dáva jedlo alebo pan ešte jemnú hmlu.

Špecifikácia:

Názov položky: Olej Postrekovač

Materiál: Sklo + nerez

Farba: Strieborná

Veľkosti: 16.5 x 7 x7cm

Kapacita: 200 ml

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie Obsahuje:

1 x Olej postrekovač

1 x Lievik

Štítky: olej s dávkovačom sklo starožitnosti, plastový dávkovač oleja, auto olej s dávkovačom, olej na varenie dávkovač sklo, olej s dávkovačom kefa sklo, oleje na varenie dávkovač, likér olej s dávkovačom, silikónový olej na varenie dávkovač, olej na varenie dávkovač olivy, olej s dávkovačom fľaša zlatá.

Materiál Sklo
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu BBQ Kuchynský Nástroj
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom

Napíšte svoju recenziu!

Kuchynský Nástroj 304 Nerezovej Ocele Olej Postrekovač 200 ml Naplniteľné Olivový Olej s Dávkovačom Fľaša Postrekovač Pre GRIL Grilovanie A Pečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty