Chlapec Reborn Bábiky Batoľa 49 CM Princezná 3.25 KG Chlapec Bábiky S Žirafa Rozkošný Realisticky Dieťa Bonecas Bebe Bábika

Novinka

€251.51

Chlapec Reborn Bábiky Batoľa 49 CM Princezná 3.25 KG Chlapec Bábiky S Žirafa Rozkošný Realisticky Dieťa Bonecas Bebe Bábika

Funkcia:

Model: CS-010Boy -Plešatý-2021

Názov značky: COSDOLL

Materiál: full silikónové telo

Výška: 49 cm

Dĺžka ramena: 22 cm

Nohu dĺžka: 21 cm

Rameno šírka: 13 cm

Obvodu hlavy: 32 cm

Obvod krku: 22 cm

Prsia: 28 cm

Pás: 30 cm

Boky: 34 cm

Nohy doska: 7 cm

Hmotnosť: 3.25 kg

Softy Stupeň: Real-dieťa Pocit na Dotyk 1:1 vs real dieťa.

Prešli certifikáty CE, ROHS, FDA a CPSC.

O COSDOLL:

1. Materiál bábika je: silikónové pevné bábiku.Výrobky zobrazené na ľavej a pravej strane tomto obchode sú všetky patentované produkty.Neoprávnené predaj bude skúmať (s materiálom identifikácia a patentové osvedčenia a ostatné podrobné informácie dôkaz)

2. Končatiny a hlavu bábiky, to sa nedá oddeliť.Pretože bábika je pevný, má vysoký stupeň simulácie v porovnaní so skutočnými ľudskými mláďatami.Môžeme napodobňujú skutočné ľudí, rovnako ako je to možné, so zameraním na skúsenosti zákazníkov a realizmu.Materiál bábika je: silikónový materiál, cítiť viac realistické.

3. Väčšina znovuzrodenie bábiky na trhu sú vyrobené z vinylu a TPE bábiky.Pretože sú duté, že bábiky sú veľmi ľahké a veľmi mäkké.Rozdiel medzi naše bábiky je, že silikónový materiál, má dlhšiu životnosť a nie je ľahko deformovaný.Vysoká flexibilita, surovín, materiálov, sú oveľa vyššie ako vinyl a materiálov TPE

4. Máme profesionálne R&D tímu, založené na reálnych mláďatá, dizajn najrealistickejšie tela, hmotnosť, črty tváre, výška, a cítiť.

5. Každá bábika je rozdelené do štyroch štýlov: maľované plešatý bábiku, maľované transplantácia vlasov bábiku, ničím nenatrené plešatý bábika (tento štýl doll je semi-finished product, používa pre tvorbu a maliarstvo maliari a spisovatelia), vylepšenú verziu ručne maľované bábiky (farba je jasnejšie a viac realisticky, a bábika je ručne maľované profesionálni technici) Pred objednávke, prosím vyberte si štýl sa vám páči, a zabezpečíme dodávku pre vás podľa vašej objednávky.

6. Tento produkt je vhodný pre nástroje používané Bao rodičov do praxe starostlivosť o budúce deti.Je vhodný pre kreatívne spisovateľov farba bábika s šikovné ruky a urobiť nádherné remesiel.Vhodné pre deti vo veku nad šesť rokov ako darček pre deti.Spolu so svojím partnerom, sprevádzať vaše dieťa vyrastať (Poznámka: nevzťahuje na deti vo veku do šiestich rokov)

Osobitnú pozornosť: Tam sú dva druhy dieťa bábiky s ústami v obchode, otvorené ústa bábiky a uzavreté ústa bábiky.Bábiky s otvorenými ústami môžete použiť pacifiers.Spočiatku, uzavreté ústa bábiky nemožno použiť pacifiers.Teraz sme modernizácie všetky štýly bábiky.Bez ohľadu na to, či ústa otvorené, alebo zatvorené, bábika sa môže používať cumlík.

aby proces:

Po obdržaní vašej objednávky, v prípade pracovných dní, budeme kompletný zásielku do 1-3 dní.Ak to je dovolenka v Číne, zabezpečíme vám zásielku pre vás čo najskôr po dovolenke.Ďakujeme za pochopenie.

Doprava čas je zvyčajne o 10 dní.Od objednávky sú z rôznych krajín, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre konkrétne dodacia lehota.Pošleme vám presnú dodacia lehota na základe vzdialenosti medzi krajinami a logistika kanály.

balenie zoznam:

1: x1 silikónové bábiku.

2: X1 cumlík.

3:x1 detskej fľaše.

4:x1 náhodné detské oblečenie.

5: x1 COSDOLL pozdrav značky záruka karta.

Poznámky: bábiky v obchode boli zásobené do USA a Európskych skladoch.Ak potrebujete získať balík rýchlejšie, môžete kontaktovať zákaznícky servis kúpiť bábiky z zámorské sklady.

FAQ:

Otázka: Prečo sa to ukázať, "Dodaný" keď som nedostal pozemok?

Odpoveď: dopravcu je distribúcia váš balíček.Čakajte prosím, v trpezlivosti alebo informujte sa u miestnych poštách alebo dopravcu v cieľovej krajine.

Otázka: som nedostal tovaru.Čo môžem urobiť?

Odpoveď: Podľa našich skúseností z minulosti, väčšina balíky, ktoré budú doručené do 60 dní.Ak balík nie je prísť do 60 dní, prosím, contanct náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže potom.Ceníme si vašu trpezlivosť.

Otázka: Čo ak je balík v držbe colné?

A: Ako kupujúci je povinný vykonať colné odbavenie, prosím, obráťte sa na miestne zvyklosti, vedieť, zadržanou dôvod prvý:

1. Import dane/dokument je potrebný.Prosím platiť daň/poskytnúť dokumentov pre colné odbavenie.

2. Dokument z predávajúci chýba.Prosím, kontaktujte zákaznícky servis ak chcete získať Zálohová Faktúra, a potom zrušte ciel.

Otázka: Ako môžem zmeniť svoju Objednávku?

Odpoveď: na Objednávku info nemôže byť zmenený potom, čo bol prepustený.Prosím, svoju objednávku zrušiť a uzavrieť novú jeden, ak objednávky info je nesprávne.Inak svoj pozemok bude dodaný podľa pôvodnej objednávky, Informácie

Štítky: dieťa reborn kremíka, barbi bábika, 50 bábika, formy reborn bábiky auta, chlapec reborn, reborn, mix znovuzrodené deti silikónové, bebe reborn, pán bábiky, loli hračka.

Certifikácia CE
Batérie Žiadne
Odporúčame Veku 7-12y, 12+y
Pohlavie Chlapci
Upozornenie Žiadna Položka
Rozmery 49 cm-3.25 KG
Mfg Poradové Číslo Životný štýl
Materiál Silikónové
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Dieťa Bábiky
Položka Druh Bábiky
Číslo Modelu CS-010-Plešatý-2021
BJD/SD Atribút bábika
Stav V Sklade

Napíšte svoju recenziu!

Chlapec Reborn Bábiky Batoľa 49 CM Princezná 3.25 KG Chlapec Bábiky S Žirafa Rozkošný Realisticky Dieťa Bonecas Bebe Bábika

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty