Deti Rovnováhu Penguin Dosková Hra pre Deti k štúdiu Matematiky Hry Vzdelávacieho Hračka Darček pre Chlapcov a Dievčatá

Novinka

€8.73

Guľka Bod:

Balance Board Game: Archimedes je evidenčné vyplnené vyváženie hry.Táto rovnováha penguin používa zákonov páčku na vytvorenie rovnováhy.To testy hráčov strategického myslenia v úplne novým spôsobom.Skvelé pre mentálnu bystrosť.Vzdelávacie hra pre deti vo veku 4-8.

Zábavné Matematické Hry: Zostatok penguin hračka je ideálna pre deti vo veku 4 a hore.To je skvelé učebná pomôcka pre rodičov a učiteľov.Keď sa deti hrajú rovnováhu penguin s rodičmi je skvelý spôsob, ako otestovať hráčov strategické myslenie.To môže zvýšiť matematika uznané, strategické myslenie, družnosť.Vrátane zlepšiť deti učia osvietenie, zákony páčku na vytvorenie rovnováhy uznanie a schopnosť myslenia.

Jasné Inštrukcie : Na základe pokynov, 40 výzvou spôsobmi v rozmedzí od ľahko ťažké.Na prednej strane sa ukazuje, kde na mieste najmä Penguin 'stacionárne" na vyváženie zásobník.Odtiaľ, deti pokus strategicky umiestniť označené 'hnuteľný' Penguin na tácku na vyváženosť.Ak úlohou je príliš ťažké, riešenie je na zadnej strane.Keď sa vyrovnať hojdačku, oni sú vlastne vyvažovanie rovnice.

Package Zahrnuté: zostatok penguin kit zahŕňa: balansovať rada×1, penguin len 1 ×3,Penguin 2 × 3, Penguin3 × 3 , Hry na knihy ×1 a farbu × 1. Hrať túto rovnováhu penguin dosková hra, hrať Archimedes vykonáva vizuálne vnímanie a rozhodnutie.Vyžadujú hráči myslieť kriticky.Táto hra je skvelá pre mentálnu bystrosť.Vyrobené pre vo veku 4 5 6 7 8 a hore.

Ideálne Vzdelávacie Darčeky, Hračky: 100% Netoxické.Zostatok penguin kit je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov.Bezpečné pre deti ti páčiť.Žiadne starosti škodlivé.Skvelé darčeky pre 4 5 6 7 8 ročných chlapcov a dievčat.

Popis:

Zostatok Penguin Dosková Hra má vytvorili hru, ktorá deti si zároveň tajne učenie dôležité vzdelávacích zručností.Zostatok Tučniak hra, ktorá zavádza mladých študentov elementárna algebra, fyziky a logiky v zábavné, hands-na formáte.

Mladí hráči sa nemajú chápať matematický za hru hrať.Prostredníctvom jednoduchých praktických experimentov, mladí hráči, ktorí zistiť, ako penguin umiestnené ďalej od stredu zostatku zásobník bude nižšia doske viac ako rovnaký počet tučniaky umiestnené bližšie k stredu.

Pre staršie deti,cez neustále hrať a ako výzvu spôsob, ako dostať ťažšie, hráči začínajú spoliehať menej pokusov a omylov a viac na matematiku a uvažovanie.Hra môže byť rád, jedného hráča alebo viacerých hráčov, ktoré chcú spoločne pracovať na riešení.Niekedy sa rozhodli vytvoriť a riešenie ich vlastných hádaniek.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Materiál: plast

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.Balenie zoznam

1 nastavte Vyváženie Penguin Dosková Hra

Štítky: ps vita stick, skladačka puzzl, dievča hračka nástroje, malé hračky pre dievčatá, kapitán dievča hračky, minni dievča hračky, canon mg5250 tlačovej hlavy, prípad kože, fotoaparát horúci obuvi, dieťa hračku.

Kľúčové slovo 3 Hračky
kľúčové slovo 8 Elektrické shocker
Názov Značky AUKUK
Pôvod CN(Pôvodu)
Plastové Typ ABS
kľúčové slovo 9 Hračky pre deti
7 kľúčových slov Hračky pre Dievčatá
Číslo Modelu Zostatok Penguin Dosková Hra
Štýl Zviera
kľúčové slovo 4 fidget hračky
Kľúčové slovo 1 Antistresový
Kľúčové slovo 2 rozmliaždeniu
kľúčové slovo 5 fidget hračky pack
Pohlavie Unisex
kľúčové slovo 10 popit fidget hračka
kľúčové slovo 6 hračky 18 rokov zber
Certifikácia CE, FCC, ROHS
Vekové Rozpätie 13-24 Mesiacov, 5-7 Rokov, 8-11 Rokov, 12-15 Rokov, > 6 rokov, > 8 rokov, > 3 rokov
Materiál Plastové
Puzzle Štýl Tangram/Skladačka Rada
Upozornenie no

Napíšte svoju recenziu!

Deti Rovnováhu Penguin Dosková Hra pre Deti k štúdiu Matematiky Hry Vzdelávacieho Hračka Darček pre Chlapcov a Dievčatá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty