Mini Svetelný odbúranie Stresu Hračka Push Pop Bublina Zmyslové Fidget Hračky pre Deti, Dospelých, antistresová Hračka Keychain Autizmus Needtoy

Novinka

€1.30

Odrážky:

1、Žiariace Hračiek: Toto žiarenie-in-the-dark hračka je pekný, krásny a môže byť použitý ako ideálna dekorácia.

2、bez Zápachu & opakované použitie: Táto bublina fidget hračka je vyrobená z prvotriednej kvality silikónové, non-jedovatý, bez zápachu, opakované použitie a pohodlné na dotyk, bezpečné pre deti a dospelých.

3、Zmierniť Stres: Stres-odľahčenie hračky môžu byť vyčistené a znovu použiť.

4、Ľahko sa prenáša: Malý-veľký, ľahký, môže byť ľahko pripevnený na kľúče, náprsné tašky a batohy na použitie ako retiazky alebo prívesky.

5、Tejto populárnej antistresová hračka môže účinne pomôcť zmierniť stres, zlepšuje náladu, trénovať logické myslenie a duševnú aritmetické schopnosti, deti, tiež pomôcť propagovať rodič-dieťa komunikácie.

Popis:

Žiariace Hračiek: Toto žiarenie-in-the-dark hračka je pekný, krásny a môže byť použitý ako ideálna dekorácia.

Bez zápachu & opakované použitie: Táto bublina fidget hračka je vyrobená z prvotriednej kvality silikónové, non-jedovatý, bez zápachu, opakované použitie a pohodlné na dotyk, bezpečné pre deti a dospelých.

Zmierniť Stres: Stres-odľahčenie hračky môžu byť vyčistené a znovu použiť.

Ľahko sa prenáša: Malý-veľký, ľahký, môže byť ľahko pripevnený na kľúče, náprsné tašky a batohy na použitie ako retiazky alebo prívesky.

Tento populárny anti-stres hračka môže účinne pomôcť zmierniť stres, zlepšuje náladu, trénovať logické myslenie a duševnú aritmetické schopnosti, deti, tiež pomôcť propagovať rodič-dieťa komunikácie.

Špecifikácie:

Názov: Odbúranie Stresu Hračka Taška Prívesok

Produkt materiál: silikón

Priemer: cca 5-6.5 cm/1.97-2.56 palcový (môže byť malá veľkosť tolerancie vzhľadom na manuálne meranie)

Balenie Zoznam:

Odbúranie Stresu Hračka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: bublina push up, fidget keychain, pop, to pop, 2 pop fidget, antistresový hračka, pop push, plastové bubliny antistresový, bublina zabaliť hračku, reťaz kľúč.

Pôvod CN(Pôvodu)
Odporúčame Veku 7-12y

Napíšte svoju recenziu!

Mini Svetelný odbúranie Stresu Hračka Push Pop Bublina Zmyslové Fidget Hračky pre Deti, Dospelých, antistresová Hračka Keychain Autizmus Needtoy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty