Happy Birthday Číslo 1~9 Princezná Tlač T-shirts Ženy Karikatúra Roztomilý Darček Tričko Letné Topy Ženské Oblečenie Tees Dropship

Novinka

€3.09

Dobrý deň!Vitajte V Našom Obchode!Nové a Najnižšia Cena Ženy Voľné Letné Krátke Sleeve T Shirt Hlavné Materiál: 30% Polyester a 70% bavlna Podpora:Veľkoobchod ,Drop shipping a prispôsobené pútajúce Pozornosť plz: 1.Naša veľkosť je Ázijských Veľkosť,Prosím, opatrenie skutočná dĺžka tela,hrudníka ,ramien a porovnajte sa na naše veľkosť tabuľky si vybrať správnu veľkosť.Ak vaše telo je silnejšia, odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka. 2.Package zahrnuté: 1x Ženy čaj 3.Vzhľadom na ručné meranie, môže byť 1-3 cm chyba,dúfame, že sa pochopiť! 4.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

SPOLOČNOSŤ: Máme vlastnú továreň,podpora veľkoobchod ,dropshop a prispôsobiť PLATBY: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.ZÁSIELKY: 1.Príprava Čas:sme need1-3 pracovné daysto pripraviť vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2.Prosím doublecheck vaše addresswhen píšete v Lgmspojmat.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, prosím, upozornenie nám novú adresu. 3.O Cla V zvážení našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Úprimne ospravedlniť za anyinconvenience to môže spôsobiť.

Štítky: narodeniny dekor, disney princess, Disney, narodeniny t tričko, disney plyšové, disney tričko, princezná tričko, pozadie narodeniny, disney tričko ženy, narodeniny disney.

Rapunzel t-shirt Rapunzel top
Dropshipping Dropship
Farba biela
Sneh Kráľovná Sneh Kráľovná Tričko
Názov Značky Disney
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Ariel T-shirt Ariel top
Disney tričko Disney Oblečenie
Popoluška Popoluška t-shirt
Pohlavie Ženy
Číslo Počet Tlač Tričko
Mickey Mickey a jeho priatelia
Sezóna Leto
snehulienka Snow White oblečenie
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl Príležitostné
Položka Druh Topy
Belle t-shirt Belle top
Aurora t-shirt Aurora top
Golier O-Krku
Topy Typ Tees
Dekorácie Žiadne
Jasmine t-shirt Jasmine top
Fit Typ Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Pôvod CN(Pôvodu)
Tričko Minnie Minnie Mouse Tričko
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Ich Rozprávka
Materiál BAVLNA, Polyester
Tričko Mickey tričko mickey mouse
Vzor Typ Karikatúra
Tiana t-shirt Tiana top
Merida t-shirt Merida top
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Textílie Typ Pletené

Napíšte svoju recenziu!

Happy Birthday Číslo 1~9 Princezná Tlač T-shirts Ženy Karikatúra Roztomilý Darček Tričko Letné Topy Ženské Oblečenie Tees Dropship

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty