Vták Hračky z Prírodného Dreva Veľký Papagáj Hračka Vták Hračky Najlepších Afrických Grey papagáje Ara Kakadu Papagáj Vtákov a Viac

Novinka

€8.50

Prečo naše Inteligentné Priatelia Potrebujú Veľké Žuvacie Hračky?

V prírode, väčšina papagáje sú pospolitým, ktoré trávia veľa času zelené krmivo a vyhnúť sa nepriateľom.

Keď sa však papagáj bol zdomácneli, nie je tam žiadna taká starosti a mať viac voľného času.

Osamelý papagáje sú ľahko ochorie ako psychicky, tak fyzicky, tak žuvacie hračky sú nevyhnutnosťou pre papagáje v klietke.

Uvedenie hračky v ich klietky nie je len dať im niečo robiť.Viac ako čokoľvek iné, interakciu s playthings

stimulovať svoj názor, zapojiť sa im fyzicky a udržuje ich v dobrom stave.

Vynikajúce vlastnosti Coppthinktu papagáj hračku:

1. Bezpečné žuť: papagáj žuvanie hračka je vyrobená z prírodného pepperwood a korálky sú farbené s jedlé pigmenty, ktoré sú bezpečné pre papagája žuť.

2. Jedinečný dizajn: tento vták lezenie hračka je ukončené s čisto ručne, ktoré sú veľmi bite-odolný a trvanlivý.

3. Vhodné pre všetky veľkosti vtákov: veľký birdcage príslušenstvo pre Africký Papagáj Sivý Amazon Cockatoo Budgies Parakeet Cockatiel Lovebird

4. Č nudiť, viac zábavy a zdravé: papagáj skus hračka môže znížiť agresivitu a osamelosť svojho vtáka.

5. Vyhovuje väčšine klietky: oceľ háčik pripojí do klietky, ľahko a veľmi odolný na hryzenie.

Špecifikácia

Materiál: prírodné pepperwood a perličky

Dĺžka : 11.8"

Hmotnosť: 14.1 oz

Package zahrnuté: 1x Prírodného Dreva Vták Hračka

Ideálny pre všetky veľkosti, papagáje a vtákov.Ako Ara, Kakadu, Afriky Sivé, Eclectus, aj čo caiques a väčšie conures, ktorí milujú žuť a zničiť!

Poznámka:

1. Prosím, aby 1.v chyba kvôli ručné meranie.pls, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Tipy:

Ak v prípade, že váš vták dostane strach z nových vtákov hračku, snaží dať tento papagáj hračka mimo klietky na pár dní a keď vták dostane obvyklé, udržiavať ho vo vnútri.

Ďalšia vec, ktorú môžete vyskúšať, je plnka vnútrajšok s liečbu.Že môže byť lukratívne pre niektorých druhov krmovín a nájsť pre svoje jedlo.Sme dať vaše nákupné skúsenosti a spokojnosť s našou prioritou.

Nemáte žiadne riziko, s Coppthinktu 100% služby!

Získať Coppthinktu vták hračka a dať prekvapenie pre vaše pierko priateľ!

Ak nie ste spokojní s týmto kúpu, neváhajte a povedzte nám, kedykoľvek!

Jednoduchá Inštalácia

Všetky vtáčie klietky príslušenstvo hračky prísť s aktívnym háčika, ktorý je možné jednoducho pripojiť k hornej časti vášho domáceho maznáčika klietky.Priniesť Zábavu Vtáky

Je vyrobená z farebných korálikov a prírodných pepperwood, ktoré možno ľahko prilákať papagáje pozornosť v krátkom čase a budú hrať sa s hračkami dlho denne, aby sa vaše papagáje obsadené, menej deštruktívne a mať viac zábavy hodín.Bezpečné Žuť

Všetky typy pet vtákov radi peck a žuť.Papagáj hračky sú ručne vyrábané zo 100% prírodného dreva a non-jedovaté bavlnené lano, bezpečné a odolné.Váš internetový vták môžete hrať bez akejkoľvek pochybnosti.

1) Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu.Prosíme vás môže trvať jeden druhého opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb.

Mali by ste byť spokojní s transakcie:

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti.Otvorený spor nie je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s problémom.Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: papagáj hračka, gáza klietku príslušenstvo, die vtákov, kvet, náčrt, tetovanie, plagát vegeta, klietka papagáj, Papagáj Hračka, vták hračka, papagáj, vták ihrisko.

Výška 33 cm
Farba ako obrázok
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Vtáky
Hmotnosť 400g
Súbor Typ No
Materiál Drevo

Napíšte svoju recenziu!

Vták Hračky z Prírodného Dreva Veľký Papagáj Hračka Vták Hračky Najlepších Afrických Grey papagáje Ara Kakadu Papagáj Vtákov a Viac

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty