1 Pár Profesionálne Športové Ponožky Muži Ženy Priedušná Školenia Beží Turistika Horolezectvo Športové Ponožky

Novinka

€2.23

2 ks Hot Predaj Profesionálne Športové Ponožky Muži Ženy Priedušná Školenia Runing Turistika Horolezectvo Športové Ponožky

Fe atu res:

1 Tohto ponožka je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu.To nie je len opotrebovaniu a ťažké pilulku, ale aj ľahká a priedušná.To sa hodí nohy linky, chráni nohy z toho, vylisované a bolesť, zmierňuje únavu efektívne a prináša pohodlný zážitok pre vaše športové.

2 ponožky sú ľahké a priedušné, pohodlné a mäkké, a fit pokožky.Najmä silné vzduchovej priepustnosti dizajn na zadnej strane nohy, spolu s air flow, keď požičovňa ide vpred, pomáha chodidle na odvod potu, aby vaša jazda cítiť v suchu a pohodlí.

3 Tejto ponožka môže pomôcť nohy rozptýliť teplo a perspire počas cvičenia, uchovávajte v suchu, inhibujú tvorbu baktérií zo zdroja, a chrániť nohy z baktérií škody.

4 päty tejto ponožka je Y-tvare dizajn, bližšie vybavené na nohy line,, ktoré môžu zabrániť ponožky z pošmyknutia v pohybe.Stehy na prsty sú plynulý, hladký a odolný proti opotrebeniu, účinne prevencii úrazov spôsobených trením v dôsledku prsty.

5 Tohto druhu na koni pančuchy prijíma moderné trojrozmerné tkanie technológia, konštrukcia troch-dimenzionální vetranie čisté a ochrany štruktúra, vytvára silný trvalý a veľmi pohodlné jazdenie, pančuchy, nechá nohy voľne dýchať, nechá koni staňte sa efektívnejšími.

6 ponožky sú inovatívny dizajn, s slogan vytlačené na chodidle a rôzne vzory tlačené na jeden pár ponožiek, pridanie zmyslu pre módu na ponožky.

7 Tohto druhu na koni ponožka má široké spektrum použitia, nie len môže byť použitý v jazda na bicykli, horolezectvo, turistika, beh, hrať loptu a iné outdoorové aktivity sa môžu nosiť ponožky, takže si môžete vychutnať príjemný šport.

8 ponožky prísť v rôznych farieb, môžete zvoliť rôzne farby ponožky podľa vašich požiadaviek, aby vaša jazda viac vzrušujúce.

Si ze :voľný veľkosť

Balík obsahuje:1 pár

Štítky: xr iphone prípade červeným srdcom.

Pohlavie MUŽI
Prst-oddelené No
Hadica Výška Koleno-Vysoká
Šport Typ Beh

Napíšte svoju recenziu!

1 Pár Profesionálne Športové Ponožky Muži Ženy Priedušná Školenia Beží Turistika Horolezectvo Športové Ponožky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty