Bavlnená tkanina šitie dieťa a deti teplé oblečenie posteľ materiál vzduchová vrstva jeseň a v zime vytlačené calico

Novinka

€10.92

Popis výrobku Obsah: 100% bavlna výplň: 100% polyester Procesu: potlač a farbenie Funkcie: mäkký Vzor: rastliny a kvety Tkanina šírka: 185 cm Farba: ako je znázornené na obrázku Veľkosť: pozri graf (ručné rezanie tak + - 2cm chyba) Použitie: posteľná bielizeň, oblečenie Poznámka: 1.Vzhľadom k rozdielu displej, samotný objekt môže byť trochu líši od obrázka, prosím pochopiť. 2..Vzhľadom na tieto tkaniny sú rezané podľa veľkosti, ale nie vzor, takže nemôže uistite sa, že všetky kompletné vzory budú zahrnuté

O Preprave:

1.Zvyčajne zasielame po celom svete prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mall a Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava 2.Ak je celková suma je nižšia ako 5 eur, posielame tovar prostredníctvom hospodárskej balík, logistika informácie iba skladby domácich, a bude tam byť žiadny logistické informácie po tovar opustiť krajinu pôvodu. 3.Ak by ste chceli použiť inú kuriéra, prosím informujte nás. 4.Ekonomické logistiky package prepravného času je vo všeobecnosti o 60 dní, prosím, buďte trpezliví, vo všeobecnosti to môže prísť na čas, ale ak ochranná lehota prekročená, môžeme rozšíriť ochranu obdobie alebo opätovné dodanie alebo vrátenie peňazí, ak tam je nejaký problém , prosím Kontaktujte nás a my vám veľmi radi pomôžu.

O sadzobníka:

Všetky colné povinnosti vyplývajúce z produktu chrbta nie sú spojené s obchode.

Spätná väzba:

1.Ak existuje akýkoľvek problém s našim výrobkom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátené do 7 dní po obdržaní tovaru.Ale prosím, kontaktujte zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorený spor, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Ďakujeme! 2.Pozitívna spätná väzba a päť hviezdičiek je veľmi ocenili, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

Štítky: opona bielizeň textílie jeseň, calico textílie, textílie vlna, veľké poťahové látky, tkanina bielizeň, textílie calico veľa, textílie plyš farba, textílie patchwork, jeseň leaf bavlnená tkanina, veľké poťahové látky.

Druh Brocade Textílie
Materiál 100% Bavlna
Súbor Typ Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Šírka 180cm
Typ Produktu Ostatné Textílie
Štýl Kepra
Technics Tkané
Platné objekty Oblečenie
Funkcia Eco-Priateľský
Typ Veľkoobchod No
Farba viaceré výber

Napíšte svoju recenziu!

Bavlnená tkanina šitie dieťa a deti teplé oblečenie posteľ materiál vzduchová vrstva jeseň a v zime vytlačené calico

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty