Ohoooh 2021 Ženy, Anime Roztomilý Sexy Kombinézu Cosplay Kostýmy, Plavky, spodná Bielizeň Hot Trikot Remeň Japonský Sukumizu Telo Oblek

Novinka

€7.06

Informácie o produkte:

ohoooh 2021 Ženy, Anime Roztomilý Sexy Kombinézu Cosplay Kostýmy, Plavky, spodná Bielizeň Hot Trikot Remeň Japonský Sukumizu Telo Oblek

Kupujúci Poznámka:

➊ 【PREPRAVU POKYNY 1] vyzýva: Pri objednávke hodnota prevyšuje 5 AMERICKÝCH dolárov, zvyčajne používame "Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava" pre prepravu, objednávky môžete sledovať, doprava je bezpečnejšie a rýchlejšie.

❷ 【PREPRAVU POKYNY 2] vyzýva: Pri objednávke hodnota je menšia ako 5 dolárov, obvykle používame "Cainiao Super Ekonomika Globálne" alebo "Cainiao Super Ekonomiky" pre prepravu.Objednávky sa zobrazí len vtedy, sledovanie informácie v Číne a nemôže byť sledované po package listy Číne.Balík bude normálne prísť v o 60 dní, pričom v Južnej Amerike a Južnej Afrike zvyčajne trvať 60-90 dní.Ak nemôžete čakať na 60 dní, potom, prosím, zvoľte " Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava'transport.

❸ 【DOPLNKY A FARBY] vyzýva: Cosplay Kostýmy(Kombinézu/Plavky) len, akékoľvek iné príslušenstvo nie je súčasťou dodávky.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel,položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

❹ 【MÄKKÉ POHODLNÉ] vyzýva: Na Cosplay Kostýmy(Kombinézu/Plavky) mäkké na dotyk, šetrné k vašej pokožke; Tieto útulné Cosplay Kostýmy(Kombinézu/Plavky) majú pekné pružnosť zmestí na väčšinu ľudí.

❺ 【IDEÁLNY DARČEK] vyzýva: Na Cosplay Kostýmy(Kombinézu/Plavky) je pekný darček na výber, môžete poslať tvoja mama, sestra, priatelia, priateľky, manželky na Vianoce, narodeniny, výročie, Nový Rok, deň Vďakyvzdania, Valentín a iné zmysluplné príležitosti.

❻ 【UMÝVANIE POKYNY] vyzýva: Ručné umývanie odporúča, nepoužívajte bielidlá, žehlička na miernom ohni.Od Cosplay Kostýmy(Kombinézu/Plavky) sú novo vyrobené, môžu mať mierny zápach nových produktov.Je to normálne, prosím, nebojte sa.Odporúča sa, aby ste vyprať a suché nich, a vôňa zmizne.

Štítky: japonský bielizeň, obchody, dm sexy spodná bielizeň, cosplay plavky, anime pantsu nohavičky, sukumizu, hra anime plavky ženy, disfrazes carnavales, japonský plavky, japonský plavky, cosplay rem.

Pre Sezónu Zimné, Jar, Jeseň, Leto
Druh pevne jumpsuit, Plavky, záujem
textílie 88.7% nylon +11.3% spandex
Znaky anime
Položka Druh spodná bielizeň
Špeciálne Použitie kostýmy
cosplay krásne dievča
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Vtipné, roztomilý, kawaii, sexy
Typ Zdroja anime
Zdroj Krajín Japonsko a Južná Kórea
Materiál Nylon
Vzor roztomilý, Cartoon zvierat, Kórejský, krásne, Japonský
Pohlavie Ženy
Darčeky Vtipné sladké špeciálne kreatívne darčeky, Narodeniny
Číslo Modelu MX001
Komponenty Kombinézach & Remienky
Kategorii Ženy, Dievčatá, mujer, Žena, Dámy
Farba Santa Claus, phiz, slivka, Vianočné Jeleň, Vzor, Vianočné Pančuchy
Názov Značky ohoooh
veľkosť Priemerné kód

Napíšte svoju recenziu!

Ohoooh 2021 Ženy, Anime Roztomilý Sexy Kombinézu Cosplay Kostýmy, Plavky, spodná Bielizeň Hot Trikot Remeň Japonský Sukumizu Telo Oblek

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty