Skladacie Silikónové Pohár Prenosné Silikónové Teleskopická Pitnej Skladacie Šálku Kávy Multi-function Skladacia Kremíka Cestovné Hrnček Teplej

Novinka

€2.57

Šálku kávy - 450mL - Vrecko Veľkosti Rozšíriteľná Cestovný Hrnček, Skladacie Silikónové Cestovný Pohár Vody, Prenosné Camping Pohár s Vrchnákmi pre Vonkajšie Pitie, Zdarma Opakovane Slamy

Funkcia:

Skladacie Šálku Kávy: Tento skladací pohár vody je vyrobené z potravín-silikónu a PP materiálu.Žiadna špecifická vôňa, tlak a pokles odolnosti, studenej vody a teplej vody môže byť nainštalovaný, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.

Intímne Dizajn: Vybavený opakovane slamy, pohár veko je navrhnutý s pitnou port, a to je skrutka, utesnené, aby sa zabránilo úniku vody.Rukoväť časť nebude sklzu vypnúť, môže byť dobre udržiavané v mieste, a poskytnúť tepelná izolácia a poskytovať lepšiu technickú podporu.

Multi-Funkčné Cestovné Cup - Vychutnajte si svoje obľúbené horúce alebo studené nápoje, či káva, džús, voda alebo viac.Raz ste dokončiť svoje vybrať piť, jednoducho zbaliť a obchod.Tento univerzálny cestovný pohár je jedným z domov nevyhnutné.

Široko použitie: Tento opakovane hrnček je veľmi vhodný na cesty a dovolenky, outdoorové športy, alebo denný prenosné office šálky kávy.To môže byť ľahko dať do batohu, vreckové, a nosiť slamy.Šetrné k životnému prostrediu a pohodlne kedykoľvek a kdekoľvek.

Kapacita & Nastaviteľné - Max 450 ml objem kapacita, môžete nastaviť veľkosti, aby vyhovovali vašim potrebám.Ľahko sa čistí a vykonávať.Tam sú sivá, svetlo modrá, zelená a červená farba k dispozícii.

Špecifikácia:

Materiál: Silikón + PP

Balenie: Farba box

Farba veľkosť boxu: 15.5*12.5*6typ

Brutto hmotnosť: 177g

Farba: Sivá, Zelená, Svetlo Modrá, Červená

Kapacita: 450 ml

Veľkosť: Nepreložené o 101*138mm

Zložené o 101*60 mm

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Skladací Pohár Vody

Štítky: liga ochranné šálka, sklo cestovný hrnček kremíka, flexlible car cup, multifunkčné meter, multifunkčné poplatok, osobné cestovné hrnček silikónové veko, veľa cestovný hrnček silikónové, molde kremíka hrnček, veľké multifunkčné, tabuľka multifunkčné.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Skladacie Silikónové Pohár Prenosné Silikónové Teleskopická Pitnej Skladacie Šálku Kávy Multi-function Skladacia Kremíka Cestovné Hrnček Teplej

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty