12 Mriežky Fólie Vločky pre Nail Art Holografické Zlato, Striebro Nechtov Paillette Čip Lesk, 12 Políčok Fólie na Nechty, Meď Dekorácie Auta

Novinka

€5.88

O produktoch

2021 móda na nechty, fólie, papier: Ultra-tenkej fólie papier je možné použiť s vaším nail art, aby vaše nechty vyzerať krásne umenie maľby.K dispozícii sú štyri farebné fólie a zlaté a strieborné fólie v dvanástich sústavy, a množstvom farby sú vhodné pre výber najvhodnejšieho Každý prst vášho návrhu.

Nové cool nechtového dizajnu v roku 2021: rôzne farby cínové fólie vám môže pomôcť DIY svoj jedinečný nechtový dizajn, a môže tiež byť aplikovaný na vaše prsty, aby vaše nechty krásne.

Jednoduché použitie: môže byť použitý s rôznymi laky na nechty v našom obchode navrhnúť rôzne nechtov štýly, aby vaše nechty jedinečné.

Vysoko kvalitné materiály: vyrobené z vysoko kvalitnej cínové fólie, box s dvanástimi sústavy, ľahko skladovať a prepravovať, a lepšiu kvalitu než bežné fólie.

Úžasné manikúra maker: veľmi vhodný pre profesionálne nechtov odborníkov alebo nechty študentov, vhodné na klinec salóny a DIY nechtov umenie doma, nádherné darčeky pre ženy, priateľky, matky alebo sestry, a skvelá voľba pre strán/svadba/kostým tance /Halloween/Vianoce/atď

Funkcie

1. Po použití primeru a ostatné nechty lepidlo, dizajn cínové fólie papier do tvaru, ktorý chcete pripojiť na nechty s posilňovanie, lepidlo, dizajn tvar, ktorý chcete, a len ho osvecovať.

2. Existuje dvanásť oddelení v krabici, ktoré môžu byť použité viackrát, so dobrá kvalita a nízka cena

3. Naše rôzne farby a nepravidelné tvary cínové fólie, aby vaše nechty vyzerať krásne umelecké maľovanie, s veľkou kapacitou a rôzne vzory.

4. Rôzne farby a veľkosti nail art fólie, nálepky môžu pomôcť vám vytvoriť jedinečné prst umenie sami, a môže byť tiež prilepí na prsty

5. Box dvanásť divízie prístroj je ľahko skladovať, v porovnaní s veľkými box cínové fólie papier, skladovanie trvá dlhšie

6. Vhodné pre profesionálov, nechty salóny, nechtový škôl/univerzít na nechty, umelcov a osobné/domáce použitie, veľkoobchod, atď.

Výber tovaru

Môžete si vybrať klasické zlato a striebro tinfoil papier alebo štyri farby tinfoil papiera podľa vašich potrieb, ktoré sú veľmi dobré a jednoduché ovládanie.

Štítky: ťava na nechty, glitter, na nechty, nálepky, flamingo na nechty, nálepky, makartt nail, coscelia gélové nechty, nail art drahokamy paillette, ázijské nail art, nai, moyra nail art, rose gold lesk na nechty, nálepky.

Pôvod CN(Pôvodu)
Počet Kusov Jedna Jednotka
Číslo Modelu D0016/D1361
Štýl Foil Nail Glitter Gold Silver Copper
veľkosť Foil Nail Art Chip Glitter
Materiál Fólie Vločiek
Množstvo 12 ks
Položka Druh Nálepku & Odtlačkový
Názov Značky Makartt

Napíšte svoju recenziu!

12 Mriežky Fólie Vločky pre Nail Art Holografické Zlato, Striebro Nechtov Paillette Čip Lesk, 12 Políčok Fólie na Nechty, Meď Dekorácie Auta

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty