Kovové Chvost Špirála Z Nerezovej Ocele Pintail,Ľahký Potkan Chvost Styling Hrebene Pre Všetky Typy Vlasov Jemné Zub

Novinka

€0.48

Bezpečný Materiál:mäkká pena žiadne teplo vlasov sú vyrobené z gumy,flexibilný,odolný a ľahký,ich heatless štýl vám môže priniesť jej bezproblémové a bezpečné používanie skúsenosti,nebude poškodiť vaše prírodné vlasy,pružný, železa vo vnútri prút je viac flexibilné a premenlivé na splnenie rôznych curling potreby.

Hodnota Package:dostanete 40 kusov flexibilné curling prúty v modrej farbe,dodávané s 1 kus ocele pintail hrebeňom,celkom 41 kusov.Dosť množstvo uspokojí vaše každodenné požiadavky,pekné kombinácie, pre vás DIY vaše obľúbené kučeravé vlasy,môžete tiež zdieľať s rodinou a priateľmi.

Správnu Veľkosť:Tieto twist pena na vlasy valčeky sú opatrenie cca.24 x 0,8 cm/ 9.45 x 0,3 palca na dĺžku a priemer,správnu veľkosť je vhodný pre väčšinu typov vlasov,praktické dizajn niektoré krásne vlnité,nadýchané,kučeravé vlasy a viac.

Ako Používať:môžete použiť pintail hrebeň na časť vašej mierne vlhké alebo suché vlasy,potom sa štipku vlasy a zabaľte ho na tyč,fix s gumičkou a čakať na nejaký čas,konečne dostanete prírodných a očarujúce kučeravé vlasy.

Domáce Očarujúce Kučery:Príjemné pre začiatočníkov DIY kučery doma,môžete použiť túto penu curling prúty počas spánku alebo robiť domáce práce,môže vytvoriť očarujúce kučery pre vás,nechajte vašu krásu robiť, čo chcete.

Štítky: prečesať vlasy, muži, kórejský kožená taška pre ženy, biely potkan chvost špirála, mens elektrická špirála, holič t tričko, elektrické pripojenie špirála, špirála chvost, miniatúrne kovovou špirálou, hair wave styling kit, kovové bee špirála.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky BMPEIC
Číslo Modelu pintail špirála

Napíšte svoju recenziu!

Kovové Chvost Špirála Z Nerezovej Ocele Pintail,Ľahký Potkan Chvost Styling Hrebene Pre Všetky Typy Vlasov Jemné Zub

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty