Pre Ford Focus 2 opierkou box mk2 auto príslušenstvo nterior Retrofit diely Ford Focus 2 Auta, lakťová opierka okno Centrum Úložný box USB

Novinka

€26.83

Tipy: (Iba kompatibilné s vozidlami s volantom na ľavej strane.)

Vzhľadom na komplexnosť globálnych auto typy,Aby sa vám lepšie produkt skúsenosti, odporúča sa, aby ste kompatibilite pred objednaním.Ak ručnej brzdy stanicu vo vnútri vášho auta je odlišné od ručnej brzdy stanice znázornené na obrázku na mojej webovej stránke,Prosím kontaktujte nás informovať model a rok pred nákupom, a pošlite mi foto z ručnej brzdy stanice v aute, a ja vám odporučí najvhodnejšie opierkou box pre vaše.šťastný nakupovanie!!!

Ďakujeme!

Štýl:

A:dvojitou vrstvou umelej kože 3USB

B:dvojvrstvové reálnom kožené 3USB

Pre modely:Ford Focus 2

Po predaji:

Po prevzatí tovaru, ak zistíte akékoľvek poškodenie alebo problémy s inštaláciou, obráťte sa na nás, my vám ho vyriešiť pre vás v čase, prosím, nie zvýšiť sporov.ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".Prosím, nedávajte zlé recenzie, 1 alebo 2 hviezdy na bude.Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a šťastný nakupovanie!!!

Lakťovej opierky box je vhodný pre ručnej brzdy platformu z nasledujúcich zodpovedajúce auto typy, prosím, potvrďte a nákupu.

A, veľké dvojúrovňový 3usb (Dať Dátový kábel a nabíjačka)

B, dvojitá vrstva cowhide 3usb

Profil Spoločnosti

inaxh je inovatívny a dynamická značka, ktorá sa ,Zameria na výskum a vývoj automobilového periférne produkty a odbornej časti.Rozvíja produkty s zážitok ako v stredu.To bol zvýhodnený spotrebiteľov pre svoju vysokú kvalitu za mnoho rokov a je v vedúcu pozíciu v priemysle v Číne.

Štítky: držiak na ford focus 2, lakťová opierka stredovej konzoly úložný box pre ford focus, lakťová opierka pre ford, ford focus 1, lakťová opierka ford focus 1, tmel ford focus 2, lakťová opierka ford, lakťová opierka zamerať 2, lakťová opierka pre ford ecosport, ford focus 2 podpora.

Názov Modelu Pre ford focus 2
Položka Výška 16cm
Položka Druh Podrúčky
Položka Hmotnosť 1.8kg
Názov Značky inaxh
Rok 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006
Položka Dĺžka 33cm
Položka Šírka 15cm
Špeciálne Funkcie lakťová opierka box
Druh Materiálu Kožené / ABS plast
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Pre Ford Focus 2 opierkou box mk2 auto príslušenstvo nterior Retrofit diely Ford Focus 2 Auta, lakťová opierka okno Centrum Úložný box USB

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty