USB Nabíjateľné LED Svetlomet Snímač Pohybu 5000LM Ultra Svetlé Vedúci svetlo Zabudované batérie, Ľahká, Nastaviteľný Svetlometov

Novinka

€8.24

USB Nabíjateľné Svetlomet Baterka Telo, Pohybový Senzor 5000 Lumen Ultra Svetlé Vedúci svetlo Zabudované batérie, Ľahká, Nastaviteľný Svetlometov

Funkcia:

Prenosné vonkajšie indnctive svetlo je all-perspectively navrhnutý tak, USB port nabíjanie pridáva silnejší výkon na to.Hlavné svetlo LED.Špeciálny dvojitý-prepínač dizajn aby ste previesť režimy previesť.Veľkosť-kapacita nabíjateľná batéria ponúka dlhotrvajúce napájanie pre bezpečnejšie outdoorové športy.Svetlomet sa používa hlavne na rybolov, lov, nočný beh, turistika a kempovanie.

Špecifikácia:

1. Prst Indukčný Reflektor, Keď váš list je v blízkosti svetlometov do 15 cm, svetlometov sa zapne, keď si prst ľavej svetlometu , bude to vypnúť.

2.Svetlometu obsahujú batérie.Môžete použiť USB nabíjací kábel pre nabíjanie svetlometu.

3.To majú dve prepínač, jednou z bežných spínač a prst indukčné swicth.

4.8 SVETELNÉ REŽIMY - Biela LED(Vysoká/Stredná/Nízka/Strobo)/Červená LED(Varovanie/Strobo)/Senzor(Vysoká/Nízka)

5.NABÍJATEĽNÁ - 2 hodín a rýchle nabíjanie na dlhú dobu nepoužívať!!!Nikdy nebudete musieť kupovať batérie alebo nabite príliš často,jedno nabitie viac dní dostatočné použitie!

6. ĽAHKÝ & COMPACT - Jeden z najľahších svetlomet ste niekedy kúpiť.Ponúkame tiež mini balenie box pre vaše ľahko balenie.Ľahké dať v a zbierať,kedykoľvek pre vaše convinient & prenosné použitie.

7.Môže byť použitý ako svetlometov

S nastaviteľný hlavový most, môžete použiť viac pohodlné

Jednoduché a pohodlné aplikovať a odstrániť

8.Napájanie: v cene batérie

VNÚTORNÉ A VONKAJŠIE POUŽITIE - Najlepšie svetlometmi pre dospelých & kids - beh, prechádzky, rybolov, poľovníctvo, turistika, bicyklovanie, čítanie, jaskyniarstvo, DIY projekty, auto repair & núdzové kit.Ideálny darček pre rodinu & friends, aby 2 a dať jeden váš priateľ!

Balenie Obsahuje:

1* Led Reflektor (Obsahovať batérie)

1*USB Nabíjací Kábel

Štítky: yzees airpods pro prípade najvyššieho.

Typ Batérie LÍTIUM-IÓNOVÁ
Príkon 20w
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Názov Značky XINYI
Prepnutie Režimu Vysoká/Stredná/Nízka
Položka Druh Svetlomety
nepremokavé Áno
účel Camping/rybolovu
Uhol Lúča 180°
Model LED Korálky KLAS
Certifikácia CCC, CE, ROHS

Napíšte svoju recenziu!

USB Nabíjateľné LED Svetlomet Snímač Pohybu 5000LM Ultra Svetlé Vedúci svetlo Zabudované batérie, Ľahká, Nastaviteľný Svetlometov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty