Motocykel Kryt Sedadla Prachotesný Rainproof Opaľovací Krém Univerzálne Motocyklové Skúter Vankúš, Chránič Sedadla Kryt Dropshipping

Novinka

€2.65

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Materiály: povrch polyméru TPU film, s vysokou pevnosťou ťažnosť, silné tvarovanie výkon a dobré nepremokavé výkon, aby voda tečie hladko a bez presakovaniu vody, môžete sa už starať o daždi a snehu, počasie.Wipe na rýchle suché a čisté.Sídlo kryt je opotrebovaniu a non-sklzu, môžu byť použité priamo nahradiť staré poškodené sedáku, aby vankúš vzhľad nového.

2. Použitie na Oboch Stranách: Vyrobené z vnútorného spandex pletené textílie a jednotnú štruktúru, sedadlo, kryt je pohodlné a jemná na dotyk, nie je ľahké crack, sunblock a č peeling.To môže byť použitý na oboch stranách pre dlhšiu životnosť.

3. Silný Pružnosť, obal: Vyrobené z TPU a pletené elastické tkaniny zmesové tkaniny, vankúš má pružnosť na všetkých stranách a dobrý balenie.To sa hodí pôvodného auta vankúš, jednoduchá inštalácia, vhodná pre rôzne vankúše, a má široký rozsah použitia.

4. Jednoduché Použitie: Na okraji prijíma sandwich čisté látky a šnúrkou dizajn, plus háčika a slučky, ktorá sprísňuje sedadla bez vplyvu na uzavretie sedadla a môže účinne zabrániť vietor a prach zo vstupu, ľahko prístup.

5. Multi-funkčné Využitie: zadarmo super-fiber absorpčné uterák taška je pohodlnejšie obchodu.To môže byť použité na čistenie poťahu.

Špecifikácie:

Názov: Motocykel Vankúš

Farba: čierna

Použiteľné na modely: 99% motocykle, autá na elektrický pohon, kolobežky

Veľkosti: M, L, XL

Balenie Zoznam:

1 * Motocykel Vankúš

1 * Uterák Handričkou Skladovanie Taška

Štítky: husto motocykel sedadlá, lacné motocyklové iba sídlo, electr skúter, piaggio vespa, športové sedadla vankúše, kryt skúter sedadla, štýl motocykel sedadlá, auto šok, motocykel vankúš, motorcycl sedadla.

Položka Priemer 2.0cm
Dropshipping/Veľkoobchod Podpora
Položka Šírka 50cm
Položka Hmotnosť 200g
Názov Modelu Motocykel Kryt Sedadla
Feature1 Chránič Sedadla Pokrytie
Položka Výška 2cm
Položka Dĺžka 80cm
Špeciálne Funkcie Chránič Sedadla Pokrytie
Feature2 Kryt Sedadla
Druh Materiálu TPU
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Motocykel Kryt Sedadla

Napíšte svoju recenziu!

Motocykel Kryt Sedadla Prachotesný Rainproof Opaľovací Krém Univerzálne Motocyklové Skúter Vankúš, Chránič Sedadla Kryt Dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty