Auto Háčiky Ručné Diamond Auto opierky hlavy Ramienka Organizátor Univerzálny Auto Háčiky autosedačky Háčiky pre Vozidla Auto

Novinka

€1.66

Funkcie:

OOTDTY

✔ 2 PACK Auto opierky hlavy Háčiky pre vaše auto, interiér, výzdoba krajšia.Aby sa vaše auto organizované, konvertuje vaše auto opierku hlavy do praktický úložný priestor na zavesenie kabelky, peňaženky, schoolbags, obchod s potravinami tašky, dáždniky, fľaše s vodou, nákupné tašky, detské hračky, detské potreby, a oveľa viac.

✔ VYSOKÁ KVALITA - Vyrobené z Eko-šetrné PP materiál, pevné a trvanlivé, veľká húževnatosť, nebude crack alebo zlomiť.Trblietavých kryštálov je háčik viac jemná.Pridať lesk na váš automobil a cestovať.

✔ JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - Special pol otvorený dizajn, nie je potrebné vziať z hlavy, žiadne ďalšie nástroje, ktoré sú potrebné.Len háčik na opierku hlavy príspevky.Jednoduché a pohodlné.

✔ ZDARMA DO PRIESTORU VOZIDLA - vám extra priestor na zavesenie tašky a peňaženky, aby sa vaše auto v poriadku.Uvoľní nohu miestnosti a udržiava vašu patrí vo vzpriamenej polohe, budete viac cestovať pohodlne a šťastne!

✔ UNIVERSAL - Crystal auto hook možno použiť na inom mieste.Vyhovuje Väčšine z autosedačky.Ideálny darček pre vás a vašu rodinu, priateľov.

Špecifikácie:

Materiál: PP

Veľkosť: 9.5*6,4 cm

Farba: Strieborná/ Multicolor

Množstvo: 2ks

Poznámka:

1.Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balík obsahuje:(Bez maloobchodného balenia)

2 x Auto Háčiky

Štítky: zvonkohry medi, pierko hlavu nosenie, dream catcher darček, medené dvere gombík, diamond vešiak, mini veterné zvonkohry, plastové veterné zvonkohry, bell delfín, bambusové dream catcher, dekor indickej.

Názov Modelu 7HH802985%
Položka Hmotnosť 34g
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Druh Materiálu PP
Názov Značky QILEJVS
Položka Druh Uzáver & Klip

Napíšte svoju recenziu!

Auto Háčiky Ručné Diamond Auto opierky hlavy Ramienka Organizátor Univerzálny Auto Háčiky autosedačky Háčiky pre Vozidla Auto

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty