Diamond Maľovanie Cartoon Vojny a Dievča, Krajina Výšivky Nastaviť 5D DIY Mozaiky Námestie Kolo Drahokamu nástenná maľba Domáce Dekorácie Umenie

Novinka

€4.27

Rýchle dodanie: Sme továreň na priamy predaj, máme viac ako 200 pracovníkov, a budeme loď na vás do 1-3 dni.Budeme si vybrať najlepší spôsob dopravy na lodi balíka.Ak nechcete dostávať balík do 45 dní, vrátime vám peniaze!Vynikajúce služby: zahodiť svoje diamanty?Poškodený plátne?nebojte sa!Budeme nahradiť mobilom zadarmo!!!Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť uspokojiť vás.Vitajte Dropshipping: Ak chcete predávať naše produkty (diamond obrazy, nástroje), prosím, kontaktujte nás, môžeme prijať všetky prispôsobenia, VIP odborníci sa zvládnuť všetky vaše objednávky!Môžete predávať len, poskytneme vám všetky po-predajný servis!

Čo je diamant maľovanie?

Diamond maľby je mozaiková forma umenia, v ktorom umelec sa vzťahuje lesklý živice vopred prilepili plátno dokončiť maľby.Konečným výsledkom mnohých hodín práce je krásny kus umenia, že je všetko vaše vlastné rozhodovanie, ktoré môžu byť použité ako veľký interiér položky alebo skvelý darček.Okrem toho, diamant maľby je stres-voľný činnosť, ktorá uvoľňuje amygdala - strach centrum mozgu a umožňuje vaša myseľ dostať zvyšok potrebuje.

Námestie vs. kolo diamond: v čom je rozdiel?

Pri výbere medzi námestie diamant a kola diamond, je dôležité vedieť, že tam nie je žiadna správna odpoveď.Ako veľa vecí v živote, to je viac alebo menej kognitívne preferencie!Ale je dôležité poznamenať, že vo väčšine prípadov, okrúhle tvary sú jednoduchšie zostaviť.Preto odporúčame, aby začiatočníkov vybrať okrúhle diamanty.

O zákazníka služby

Milí kupujúci, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.A my vám odpoveď do 24 hodín, okrem víkendu.Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, potom budeme snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný.

Farebné rozdiely a chyby veľkosť

Vystrihnúť, aby toto opatrenie môže spôsobiť veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia), chromatické aberration je vzhľadom na monitory, počasie, osvetlenie a ostatné faktory, obrázky, budú mať inú farbu na rôznych monitoroch, ale to nemá vplyv na vzhľad obrazu, prosím pochopiť.

Diamond Doplnok Služby

Tam sú 20-30% ďalšie diamanty v každom balíčku.Budeme vykonávať kvalitné riadenie, ak môžete nájsť všetky chýbajúce diamanty, môžeme ich poslať k vám zdarma, prosím, kontaktujte ma v čase.

Štítky: diy farba číslo, diamond dotz, christma, diamant farby, diamond výšivky mandaly, diamond kit, diamant farby tiger, 5d diamant farby, cross stitch anime, mačka diamant farby.

Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Rám No
Diamant štýl Námestie Kolo
Formulár Trojrozmerný
Použitie Obrazy
Našou Prednosťou Špeciálna ponuka, Doprava Zadarmo, plné prispôsobenie, Priamy Výrobca
Súpravy Obsahujú 30% Extra Diamanty, HD Plátno, Nástroje
Počet Farieb 30-45
Vŕtačka percento 100% 5D Plná Diamantov
Funkcia Domáce Dekorácie, Darček, Produkt Pre Relaxáciu
Súbor Typ Áno
Materiál Akryl
Vzor Typ Scénické
Štýl Európsky a Americký Štýl
Vložením Oblasti Plná
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Veľkoobchod No
Mozaika Ukončenie Nedokončené Potrebné si Handwork
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Diamond Tvar Námestie

Napíšte svoju recenziu!

Diamond Maľovanie Cartoon Vojny a Dievča, Krajina Výšivky Nastaviť 5D DIY Mozaiky Námestie Kolo Drahokamu nástenná maľba Domáce Dekorácie Umenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty