Záhradný Trpaslík Sochy, Sošky Živice Umenie Stolové Dekorácie, Darčeky Gnome Pár Vonkajšie Socha Domova Ozdoby Remesiel Nové

Novinka

€3.15

Funkcie:

1. Očarujúce: Tento rozkošný, ručne maľované figúrka ponúka očarujúce gnome pár v láske, zdieľanie romantické chvíle na pár roztomilý toadstool huby.navždy neoddeliteľné a v láske.

2. Premyslené: Vhodné na vnútorné a vonkajšie displeja.Miesto nich v domácnosti alebo v záhrade, aby vás telefón upozornil, že špeciálne niekoho, že je vždy blízko k svojmu srdcu.Dokonale premyslené výročie alebo ako svadobný dar!

3. Ideálny darček: Váš" Gnome&Navždy" figúrka - skutočne premyslené dar, ktorý si je istý, že je cenený od seba, alebo niekoho, koho milujete!

4. Nadčasový: Starostlivo konštruujú a urobil posledný z trvanlivé, high-kvalitné polyresin.Opatrenia približne 5.9" H x 4.7" W x 2.75" D.

5. Vysoká Kvalita: Starostlivo tvarovaná a ručne maľované zachytiť každý výnimočný detail.Keďže každý kus je jedinečné umelecké dielo, farby sa môžu mierne líšiť od toho, čo je zobrazené.

Špecifikácia:

Názov: Záhrada Socha

Materiál: živica

Štýl: ako je znázornené

Veľkosť: cca 15*12*7 cm/5.9*4.7*2.75 palec

Balenie Zoznam:

1 * Záhrada Socha

Štítky: xr kovové prihlásiť.

Názov Značky monokweepjy
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Podpora Celý Predaj A Pokles Lodnej Dopravy
Tému Láska
Materiál Živica

Napíšte svoju recenziu!

Záhradný Trpaslík Sochy, Sošky Živice Umenie Stolové Dekorácie, Darčeky Gnome Pár Vonkajšie Socha Domova Ozdoby Remesiel Nové

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty