Praktické Vonkajšie Odolný 6 Zväzkov Falošné Zeleň Zeleň Umelé Rastliny, Kríky, Plastové Puzdrá na Okno Okno Závesný Kvetináč

Novinka

€6.65

Oživiť Svoj Život:Exotické daisy kvety vonku v šumivé husté zelené lístie a svetlej ružovej farby poskytuje krásu prírodných do vášho života.Realistické farby a štruktúry,kvitnúce kvety rozžiaria vašu náladu.

Vnútorný a Vonkajší Dekor:Šaty verandu,veranda a nádvorie v živej a elegantný spôsob,alebo zavesiť na okno a steny.Ideálne pre dom,záhradu,jedálenský stôl,kuchynská linka,Plot, múr,kancelárske a svadobných dekorácií.

každá kytica má 7 flexibilné stonky a huňatý listy,kvety väčšie ako iné.Pack 4 faux daisy slnečnice pridať plné vitality vášho priestoru.

UV Odolný a Trvanlivý:Vyrobené z vysoko kvalitného plastu,bez pádu a nikdy wilt,ideálny pridať do akéhokoľvek váza alebo akékoľvek vonkajšie sedenie.Pohodlný a elegantný,dobre robil a živě farebné,vzhľad takmer prirodzené.

Farba:ružová/Biela

materiál:plast

Obsah Balenia:

6* Umelé Kvety Sedmokrásky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: lístie zelená, náušnice strieborné visiace kvet, umelé vinič garland, umelé zelene, zbraň pubg, 6 palcový hrniec, tenké priechodiek, zelený pu, veniec umelý kvet plastové, arteficial vonkajšie rastliny.

Druh Daisy
Príležitosti Svadba
Materiál Plastové
kvet štýl Kvet Pobočky
Klasifikácia Umelé Kvety
Číslo Modelu Umelé Kvety Sedmokrásky
Štýl Kvet
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Praktické Vonkajšie Odolný 6 Zväzkov Falošné Zeleň Zeleň Umelé Rastliny, Kríky, Plastové Puzdrá na Okno Okno Závesný Kvetináč

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty