ARADOO Magnetické Zdravie Energie Anti-Žiarenia posilňuje Imunitu Udržiava Slimness Zlepšuje Pleť Kvalitný Náramok

Novinka

€18.34

Informácie o výrobku zoznam Balíkov: náramok * 1 sériové číslo karty * 1 balenie box * 1

Funkciu a účinok

Funkciu a účinok

1. Podporujú krvný obeh a zlepšujú metabolizmus.

2. Pomôcť viac dokonalú výživu a kyslík doručenie do buniek, odstránenie toxínov v bunkách, a už máte studené ruky a nohy.

3. Úprava koncentrácia kyslíka v krvi, môžu znížiť riziko kardiovaskulárnych ochorení, ochorenia srdca a mozgovej mŕtvice.

4. Zvýšiť metabolizmus, podporujú detoxikáciu, a udržiavať štíhlu postavu.

5. Úľave od bolesti, napätia a pevné časti tela.

6. Zabrániť psychickej únavy.

7. Zlepšiť kvalitu spánku.

8. Energetický kameň bude produkovať veľa záporných iónov, ktoré môžu znížiť chemickej reakcie niektorých škodlivých látok alebo škodlivé plyny.Aradoo značky úvod Aradoo je veľmi populárny v Juhovýchodnej Ázii, hlavne riešení v kvantovej prívesky, quantum náramky a niektoré zdravotné šperky.Máme online obchod v Indonézii, ktorý je bestsellerom.Zdravé šperky je kombinácia niektoré prvky, ktoré sú prospešné pre ľudské telo a šperky, umožňuje ľuďom na výrobu výhody telo, zatiaľ čo pomocou šperky, čím anti-aging, znižovaní krvného tlaku a hladiny cukru v krvi, účinné proti rakovine, prevencia žiarenia, zmiernenie bolesti, atď.Mnoho výhod.Aradoo zachováva vynikajúce vzhľad šperku, na základe zdravého šperky a prísne kontroly kvality.Všetky produkty sú skladom.Naším cieľom je podporiť zdravý šperky na celom svete.Výrobky pochádzajú z našich vlastných továrňach, a tam je bez sprostredkovateľa, aby sa peniaze.Sme podporu našich vlastných značiek a produktov, takže naše ceny sú veľmi nízke.Vítame každého, kúpiť veľkoobchod a stať sa našim distribútorom.Ak sa vám páči nás, sledujte nás.Ďakujeme, že ste~!

Štítky: náramok zdravie, id magnetický náramok, proti únave náramok, rosegold magnetický náramok, náramok hra, uno magnetický náramok, náramok z nerezovej ocele, halo hra náramok, radisafe proti žiareniu nálepky, náramok oceľ.

Kovy Typ Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Aradoo
Náramky Typ Hologram Bracelets
Pohlavie MUŽI

Napíšte svoju recenziu!

ARADOO Magnetické Zdravie Energie Anti-Žiarenia posilňuje Imunitu Udržiava Slimness Zlepšuje Pleť Kvalitný Náramok

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty