Make-Up Úložný Box Kozmetické Organizátor Veľkú Kapacitu Make-Up Displej Prípade Kefa Rúž Držiak Na Stôl Kúpeľňa Organizátor 23*13*12

Novinka

€3.05

Make-up Úložný Box Kozmetické Organizátor Veľkú Kapacitu make-up Displej Prípade Kefa Rúž Držiak na Stôl Kúpeľňa Organizátor 23*13*12 CM

Predajné miesto:

PP materiálu, odolné.

Veľkosť je rozdelená a objednávky.Päť úložné priestory rôznych veľkostí, ktoré sú klasifikované a uložené riadnym spôsobom.

Rôzne vrstvy sú vysoké a ľahké prijať.Výška vrstvy je iný, a je umiestnený podľa výšky článok, keď sa používajú, a je vhodné, aby sa.

Jednoduchý tvar, elegantné farby.Elegantný a krásny tvar, plochu drobnosti a kozmetiky môžu byť uložené, elegantné a riadne.

Dne štyroch rohoch sú non-sklzu a sú umiestnené rovnomerne.

Produkt:

Materiál: PP

Veľkosť: 26x13x10cm

Farba: biela, šedá, ružová

Poznámka:

Milí kupujúci: Vzhľadom na svetelné efekty, jas displeja, manuálne merania, atď., farbu a veľkosť medzi fotografiou a skutočné položka sa môže mierne líšiť.Úprimne dúfam, že rozumiete!Ďakujeme!

Zahŕňajú:

1x úložný box

Štítky: box na organe, business card držiteľ, jum lipstick case, make-up štetec kit box, ceruzka hrniec, Zásuvky, eú sklade, európa sklade poštovné, európsky akciový, box storag.

i tablet
e Box
a Organizátor
Materiál Silikónové Gumy
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
c organizador
b organizátor pre kozmetiku
Kapacita 50L
g Skladovanie
Tvar Mnohouholník
Technics Lak
Zaťaženie 100 kg
d Organizátor
j organizátor box
Použitie Šperky
Pôvod CN(Pôvodu)
f Úložný box
Štýl Európa
Lattice Množstvo a
Produkt Šperky Box
Číslo Modelu 2019
h Skladovanie

Napíšte svoju recenziu!

Make-Up Úložný Box Kozmetické Organizátor Veľkú Kapacitu Make-Up Displej Prípade Kefa Rúž Držiak Na Stôl Kúpeľňa Organizátor 23*13*12

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty