Falošné nechty 20Pcs vejárovité na Nechty, Displej Palice poľský Rada Nechty Praxi Umenie Tipy s Kovovou Split Krúžok Farebné Karty

Novinka

€1.08

100% Nové Značky

Materiál: Plast

Package:1PC

Veľkosť:Jeden kus dĺžka * šírka 10 * 1.1 cm celková dĺžka * šírka 10 * 3.4 * 1.1 cm

Funkcia:

Vejárovité dizajn s obruč, ľahko sa prenáša a zobrazenie farieb a nechtový dizajn.

Môže byť použitý ako model pre nové laky na nechty, ktoré ste kúpili a ďalších vecí, o nail art.

Veľmi praktické nail art praxi / displej nástroje

Vhodné pre profesionálne, nechty salon a osobné / domáce použitie.

1. Jednoduché Zorganizovať: 20 ks priehľadné sektor fanúšikov dosky.s rozdeliť krúžok, môžete použiť na zobrazenie nechty farby ľahko, alebo si ich off.

2. Praktické Nail Art Tipy: Môžete čerpať/ vyzdobiť na tieto nechty, tipy, vhodné pre poľských / UV gél / akryl / kostra; Ideálnou Voľbou pre nail art zobrazenie/ školenia.

3. Môže byť použitý ako prax graf pre prváci na rytiny a maľby.Organizovať nechty vzory a zobrazenie gel polish farby, Ľahko pridať/ odstrániť/ zmeniť tipy.

4. Materiál: Tieto Nechty, Displej Palice sú vyrobené z vysoko kvalitných akryl, robustné a odolné, hladké, ľahko sa poľský, odolné a trvácne použitie, ľahko sa prenáša.

5. Široko Používané: Ideálny pre nechtový praxe, displej nechty zber a nail art decoration projektové práce.Vhodný pre profesionálne použitie alebo prax doma.falošné nechty

Láskavo Tip :

1. Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

2. Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1-3 cm rôzne, vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

Štítky: nail art displej, stojan, držiak, falošný list, veľké klince displej, na nechty, displej pásky, kovové mozaika, klinec polica, klinec palete, manikúra praxi ruke s nechty, kati nechtov, lak na nechty rack.

Číslo Modelu Nail Art Displej
veľkosť 10*1.1cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 1set
Hmotnosť 33g
Názov Značky Linmei
Položka Druh Ukazuje Polica

Napíšte svoju recenziu!

Falošné nechty 20Pcs vejárovité na Nechty, Displej Palice poľský Rada Nechty Praxi Umenie Tipy s Kovovou Split Krúžok Farebné Karty

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty