2 v 1 Auto na opierku hlavy Hák s Držiaka Telefónu Sedadlá Vešiak na Taška Kabelke Peňaženku s potravinami Handričkou Foldble Klipy Organizátor

Novinka

€2.08

2 v 1 Auto na opierku hlavy Hák s Držiaka Telefónu Sedadlá Vešiak na Taška Kabelke Peňaženku s potravinami Handričkou Foldble Klipy Organizátor Funkcie:

* 2 v 1, opierky hlavy háku & držiaka telefónu

*Toto auto opierky hlavy háčik je postavená-v skladacie telefón majiteľa, ktorá vám umožňuje usporiadať si veci a hrať telefóne súčasne počas jazdy.Univerzálne autosedačky ramienko háčika vám poskytne najlepšie cestovať zážitok vôbec.

* Jednoduchá inštalácia, Nie je potrebné rozoberať opierky hlavy, žiadne nástroje, žiadne lepidlo, otočná a môžu byť skryté, keď ste nemali používať.

* Ľahko používať s skryté dizajn - hák možno otáčať a dať preč, keď nie v použitie.Swing hák okolo buď na predné alebo zadné sedadlá používať podľa potreby.

* Prvotriedna kvalita - Vyrobené z Vysoko kvalitných ABS a poškriabaniu odolné silikónové, odolné a životného prostredia.

* Uložiť svoj priestor - Konvertuje vaše auto opierku hlavy do praktický úložný priestor na zavesenie potraviny, oblečenie, dáždnik, kabelky, fľaše s vodou, detské hračky, detské potreby, atď.

* Univerzálne využitie - 2 v 1 autosedačky háčik telefón držiak je kompatibilný s väčšinou 4.0-6.0-palcový mobilný telefón a je možné použiť na väčšinu áut, nákladných vozidiel, Suv a viac.Špecifikácia:

*Typ: Autosedačky Ramienko Háčika

*Materiál: ABS, kremík

*Množstvo: 1pc

*Položka Farba: Béžová/Čierna/Šedá/Žltá

*Max.Ložiská: 4-5 kg

*Telefón Klip Otvoriť Šírka: 55mm - 95 mm

*Veľkosť: 5.5*12*3.2 cm / 2.2*4.7*1.3" (L*W*H) Balík Zahrnuté: 1xCar Sedadlá Háčik

Štítky: hook seat, autorádio s gps pre peugeot 5008, auto opierky hlavy háčik, auto kabát háčik, auto hook sedadla, háčik batožinového priestoru, háčik prípojného vozidla, auto kabelka držiteľ, prenosné audio video, duplex hrať.

Funkcia 5 Autosedačky Háčik
Funkcia 6 Auto Opierky Hlavy Hook2
Usage2 Auto Držiaka Telefónu
Názov Modelu auto opierky hlavy háčik
Druh Materiálu ABS
Funkcia 1 v 1 Auto Upevnenia Klipy Organizátor
Funkcia 4 Autosedačky Späť Vešiak
Položka Hmotnosť 80gkg
Funkcia 2 Auto Opierky Hlavy Vešiak
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Dĺžka 12cminch
Položka Druh Uzáver & Klip
Položka Šírka 5.5inch
Usage1 Organizátor, spojovacie prostriedky pre telefón
eature 3 Autosedačky Späť Háčik
Položka Výška 3.5cminch
Externé Testovanie Certifikácia BQB

Napíšte svoju recenziu!

2 v 1 Auto na opierku hlavy Hák s Držiaka Telefónu Sedadlá Vešiak na Taška Kabelke Peňaženku s potravinami Handričkou Foldble Klipy Organizátor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty