10pcs Rastlín Bender Rastlín Podporu Svorka Rastlín Tréner pre Nízke Namáhanie Školenia

Novinka

€1.51

Popis:

1. Sada obsahuje 10 ks pobočky ohýbačky, ktoré sú dostatočné na splnenie svojho denného záhradnícke potreby a náhradné; ohýbanie svorky môžu byť znovu použité, ktorý je vhodný pre vnútorné a vonkajšie rastliny.To vydrží dlhodobé používanie.

2. Zmeniť svoj závod smer: Táto rastlina bender úplne zmení smer pestovania rastlín.To môže preorientovať svoj závod stonky pre lepší výnos.Nainštalovaním tejto pobočky svorka na vidličky z hlavnej stonky a nových pobočiek , Tak, že nová pobočka môže byť tvarované smerom nadol, a rast smer pobočky môžu sa zmeniť.

3. Praktické funkcie: vhodné pre formovanie nových pobočiek zelenina, ovocné stromy, rastliny a kvety, ako sú paradajky, hrušky, slivky pobočiek; Pomocou našich produktov na jar obdobia kvitnutia môže zvýšiť kvitnutia hodnotiť stromov, zvýšenie ovocie výnos a podporovať živín prepravu.

4. Udržiavať rast rastlín: Našom závode, ohýbanie svorky môžete nastaviť výšku a tvar, rastlina, aby zodpovedali baldachýn, tak viac svetla môže dostať do všetkých častí strojov a dosiahnuť fotosenzitívne oblasti závodu, zvýšiť rast a výnos, a vytvoriť viac priestoru na hlavných batožinového priestoru.Viaceré flow pozície; umožňujú lepšie prúdenie vzduchu, pomôcť rozptýliť vlhkosť a znížiť možnosť rastu plesní.

5. Tlak: Po našich testovacích, náš závod ohýbačky má silné stlačiteľnosť a vydrží 11.0 libier tlaku, tak dobrú stlačiteľnosť, môže pomôcť vaše rastliny tvoria krásne krivky.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť: cca 3*1 cm/1.18*0.39 v

Balenie Zoznam:

Rastlina Bender*10

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Pracovať s našimi zákazníkmi vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: ohýbačka rúr, rada lm301b, vzduch matrac vody, prax nosenie, kvet držiteľ, objímka rúry, podpora paradajka, pomocná svorka, ohýbačky medi, kvet podporu.

Materiál PVC
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

10pcs Rastlín Bender Rastlín Podporu Svorka Rastlín Tréner pre Nízke Namáhanie Školenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty