1pcs Exfoliačný Prírodný Sisal Mydlo Vrecka Puzdro na Mydlo Šetrič Foaming Čistý Sprchovacím kútom, Odpadu Uložiť Mydlá Prírodných Vlákien Mydlo Tašky

Novinka

€0.38

Popis:

Penový čistý mydlo taška mydlo nastaviť masáž kabelka ručne vyrábané mydlo taška na kúpanie horny anti-slip rukáv.

Prírodné bavlnené a ľanové mydlo kúpeľa môže byť ponorené v foaming čisté.

Špecifikácie:

Materiál: bavlna a ľan

Veľkosť: 10*14 cm/3.9*5.5", 12*14 cm/4.7*5.5"

Štýl: zväzok vrecku

Špecifikácie:

Podľa veľkosti mydlo, právo mydlo bag je vhodný aj pre uvedenie malé kúsky mydla do tašky, a je tiež vhodný pre priame vaňa na čistenie.

Namočiť taška vo vode, pár minút pred použitím nechať taška navlhčite a zjemňujú dôkladne, a zavesiť ho až po používanie.

Môže sa používať na kúpanie a kúpanie.

Prírodná špongia kúpeľové produkty sú vysoko ocenil a zvýhodnený spotrebiteľov na ich prírodné liečivé racionality a dobrej osobnej starostlivosti, starostlivosti o pleť účinok.Sú tradičné pre starostlivosť o pleť a zdravotnej starostlivosti.

To môže udržiavať dobré a mierne trenie, odstráňte tuk a descaling, čistí pleť a stimulujú tvár, ramená, hrudník a brucho, chrbát, končatiny atď., aby osviežujúce a zábavné štyri sezóny vaňa.

Package Zahrnuté:

Mydlo taška*1

Poznámky:

1.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné.Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm)

3.Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: diamond mydlo, vaňa spong, papier šrot, damon salvatore krúžok, pena net, pena ruky mydlom, bambusové mydlo net, vaňa rukavice, kyseliny kojovej mydlo, mydlo prírodné pad.

Podpora Dropshipping/Veľkoobchod
Materiál -
Aplikácia Telo
Produkt -
Druh -
Číslo Modelu -
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie -

Napíšte svoju recenziu!

1pcs Exfoliačný Prírodný Sisal Mydlo Vrecka Puzdro na Mydlo Šetrič Foaming Čistý Sprchovacím kútom, Odpadu Uložiť Mydlá Prírodných Vlákien Mydlo Tašky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty