Pre Volvo V40 Roky 2013-2017 Pohľad Z Boku Dvere Zrkadlo Modré Sklo So Stojanom Vyhrievané 1 Pár

Novinka

€42.05

1 Pár Modrý Pohľad Z Boku Dvere, Zrkadlo, Sklo, Vyhrievané So Stojanom Pre Volvo V40 Roky 2013-2017

Popis: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: ABS+Sklo Funkcie: vyhrievané (2-pin), Sklo typ: širokouhlý/aspherical Sklo farba: modrá tónované Podklad doska: podklad doska zahrnuté - klip na typ Plný náhradné diely, jednoduchá inštalácia.Prísť s base a vnútorné kúrenie komponentov.Stačí pripojiť a hrať!Použiteľné modely: Volvo V40 Roky 2013-2017 obsah balenia: 1x Pravej Strane + 1x Ľavej Strane Poznámka: pre silu a manuálne ako aj vyhrievaná a non vyhrievané zrkadlá.

Platby:

Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky, ako sú farby, obaly, v hodnote vyhlásenie atď.na Lgmspojmat.sk správu, keď budete platiť aj pre nás.

Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia.Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Doprava:

Váš nákup bude dodaný prostredníctvom štandardnej letecky, Dodacia lehota o 15-27 pracovných dní.Niektoré krajiny môžu odkladu 2-3 týždne.

Dodávame tovar v lehote 2 pracovných dní po obdržaní platby vymazané.

Ak si chcete tovar naliehavo, môžeme ho poslať prostredníctvom EMS alebo DHL a pod.Ale majú na plus niektoré nákladné .Robiť kontaktujte nás prvá, ak chcete EMS, DHL a pod kuriérom.

Snažíme sa čo najlepšie zabezpečiť rýchle služby.Avšak, ako nepriaznivým počasím, Čisté Obyčaje, Sviatky a pod dôvodu, niekedy nepredvídateľných oneskorenie môže nastať.Ak to bolo viac ako 35 dní od vašej úhrady dátum a nebolo doručené, kontaktujte nás okamžite, budeme pracovať rýchlo vyhľadajte položku a pomôcť ho vyriešiť.

O nás:

Sme profesionálni predajcovia s mnohých rokoch úspešného Lgmspojmat.sk obchodné skúsenosti.Naším cieľom je poskytnúť najviac senzačný produktov a mimoriadny zákaznícky servis pre našu obec.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

My by sme veľmi ocenili možnosť nadviazať s vami v prípade potreby.

Kontaktujte nás:

Najlepší spôsob, ako nás kontaktovať je prostredníctvom Lgmspojmat.sk správy.

Vždy sme odpoveď Lgmspojmat.sk správ, ktoré sú odosielané na nás s vyšetrovania,obvykle do 24 hodín od doručenia alebo skôr.Radi vám odpovieme na všetky Lgmspojmat.sk správy pri našich obchodných hodín.

Prosím, nenechávajte všetky nízke podrobné hodnotenia predajcu, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, než sa obrátite na nás.

Zaväzujeme sa vám 100% záruka spokojnosti.

Štítky: volvo v40 doorsill, volvo xc60, volvo v40 bočné zrkadlo pokrytie, spätné zrkadlo vw, zrkadlo nissan, auto zábava, malé zrkadlo, volvo v40 zrkadlo clonu, volvo v40 5 dvere, volvo v40 zrkadlo cam.

Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Názov Modelu BLUEMIRROR150
Špeciálne Funkcie Vyhrievané
Položka Priemer 0inch
Položka Druh Zrkadlo A Poťahy
Položka Hmotnosť 0.5kg
Druh Materiálu ABS+Sklo
Položka Dĺžka 25cm
Model Rok Pre Volvo V40 Roky 2013-2017
Položka Výška 2cm
Položka Šírka 15cm

Napíšte svoju recenziu!

Pre Volvo V40 Roky 2013-2017 Pohľad Z Boku Dvere Zrkadlo Modré Sklo So Stojanom Vyhrievané 1 Pár

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty