Vonkajšie Zápasy Auta Vetru Nepremokavá Zápasy Nástroj Prežitia pre drsné prostredie, Ľahko sa rozsvieti viac praktických

Novinka

€0.22

Odrážky:

1、Vonkajšie Nástroj Prežitia: zápas relights potom, čo bol ponorený do vody na niekoľko krát.V porovnaní s inými zápasy, zápasy sú praktickejšie.Tento zápasy sú veľké vonkajšie prežitie dodávky a vhodný pre drsné prostredie.

2、Ľahko sa rozsvietil: Vetru a vode zápasy sú užitočnejšie než bežné zápasy, ale zároveň sú oveľa väčšie.Riadnym zápasy sú horľavé a nie je v bezpečí.Ľahko sa rozsvieti.Pri nástupe na zápasy od prípade, by ste mali mať len jeden zápas a to v čase a zatvorte veko.Prosím výrobok skladujte v čase po použití.

3、Dokonalá Kvalita: vetru nepremokavá zápasy môžu byť ľahko svieti okamžite po tom, suché.Dĺžka zápasu je o 50 mm/1.97 palec, oheň-začína tip je o 30 mm/1.18 palec.Oheň-začína tip môže byť ľahko svieti aj v silnom vetre, takže je vhodný pre drsné prostredie.Dobrou alternatívou pre ľahšie.

4、Praktické Veci: kontajner je navrhnutý s útočník pre jednoduché osvetlenie.Skvelé zápasy kit pre potreby na kempovanie a vonkajšie prežitie.

5、prvotriednej Kvality Materiálu: puzdro je vyrobené z odolného a trvanlivého inžinierstva plastového materiálu, ktorý je pokles odolný a tvrdo na sebe, a to nie je ľahké zdeformovať a môže dobre chrániť zápasy vo vnútri.

Funkcie:

1. Vetru, vode, nie je ľahké sa rozsvieti sám, trezor.Na ū oheň-začína tip na zápas môže byť svieti okamžite po tom, ako sušené.Dĺžka zápasu je o 50 mm/1.97 palec, oheň-začína tip je o 30 mm/1.18 palec.Oheň-začína tip môže byť ľahko svieti aj v silnom vetre, takže je vhodný pre drsné prostredie.Dobrou alternatívou pre ľahšie.

2.Vetru a vode zápasy sú užitočnejšie než bežné zápasy, ale zároveň sú oveľa väčšie.Riadnym zápasy sú horľavé a nie je veľmi bezpečné.Zápasy sú jednoduchšie na svetlo.Plastový kontajner prichádza s nepremokavé útočník.

Špecifikácie:

Názov: Vetru Nepremokavá Zápasy

Kapacita: 20 ks/barel

Zápas dĺžka: cca 50 mm/1.97 palec

Dĺžka oheň-od hlavy: o 30 mm/1.18 palec

Čistá hmotnosť: cca 16 g

Balenie: malé plastové nádoby s útočník mimo

Veľkosť balenia: o 5.6*2.9*2.9 cm/2.20*1.14*1.14 palec

Balenie Zoznam:

1*20pcs Zápasy s Kontajner

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: xs nand test.

Druh Vrecko, Multi Nástroje
veľkosť S
Zápas dĺžka o 50mm/1.97 palec
Pôvod CN(Pôvodu)
Čistá hmotnosť o 16 g
Veľkosť Balenia o 5.6*2.9*2.9 cm/2.20*1.14*1.14 palec

Napíšte svoju recenziu!

Vonkajšie Zápasy Auta Vetru Nepremokavá Zápasy Nástroj Prežitia pre drsné prostredie, Ľahko sa rozsvieti viac praktických

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty