10pcs cartoon kúzlo smalt zobrazili kľúčové tlačidlá pre šperky rozhodovaní a tvorbe kúzlo náušnice prívesok, náramok a náhrdelník charms

Novinka

€2.04

Úžasné farebné smalt charms prišiel, svetlé a jedinečné, bude fungovať perfektne pre svoj vlastný čarovný dizajn,Položka je presne tak, ako je popísané,prosím, dôveru k nákupu.to je fantastické, keď sa dostanete ho.

množstvo:10pcs (dostanete)

veľkosť: 1#: 18x26mm 2#: 24x27mm

(W*L, approxiamte)

farba: ako na obrázku

materiál: zliatiny zinku+pozlátené+ smalt (olovo a nikel zadarmo, nie je poškodenie kože)

účel: šperky robiť, ručne vyrábané, remeselníkov, náhrdelník prívesok, náramok kúzlo, náušnice prívesok, kľúčom kúzlo atď..

dodacia lehota:

ak sa rozhodnete Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo Cainiao Super Globálnej Ekonomiky, ktorá je doprava zadarmo, ale to trvá asi 45-90 dní zvyčajne, ak si vyberiete tento spôsob dopravy, dúfam, že môžete čakať viac času pre dodanie, vďaka za pochopenie.

budeme loď sa včas na to, aby boli rýchle dodanie,

určite odpovedať na akékoľvek otázky, do 24 hodín (okrem dovolenky)

prijať vlastné poradie

poskytovať dobré služby a vysokú kvalitu od teraz.

Štítky: kúzlo smalt, cartoon čaro, kolo smalt charms, vták prívesok, smalt prívesok, morská víla zlato čaro, japonsko zlaté šperky, čaro, kúzlo šperky, počet argent čaro.

Položka Druh Charms
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Kúzlo Typ Abeceda, Dátumy A Čísla
Štýl TRENDY

Napíšte svoju recenziu!

10pcs cartoon kúzlo smalt zobrazili kľúčové tlačidlá pre šperky rozhodovaní a tvorbe kúzlo náušnice prívesok, náramok a náhrdelník charms

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty