Realistické Čierna Retro Kohút Outdoor Záhrada Dekor Kohút Figúrka Duté Kovaného Železa Dvore Dekor Plavidlá Domova Ozdoby L

Novinka

€5.56

Špecifikácia

Materiál:žehlička

Farba:Čierna

Veľkosť:35 × 35 cm (13.8 palcový ×13.8 palcový)

Funkcia

◆【Záhrada Umenia] vyzýva trávnik výzdoba chicken house sa týka skutočnej veľkosti slepačie, aby vaša záhrada živšie.

◆【Nádherné remeselné] vyzýva A realisticky kuracím mäsom, s podrobnosti peria, očí a zobáka, ako keby to bol skutočný kuracie stojí v záhrade.Vhodný na úpravu trávnikov, záhrad, dvorov a na iných miestach.To bude určite upútať pozornosť všetkých.

◆【HAND-MADE antikorózne OŠETRENIE] vyzýva Určené pre vonku.Každý hrdza-farebné zvierat kovové vklad je vyrobený zo železa s povrch náter.Záhradné dekorácie bude stáť verne v záhrade alebo kvetinové záhony sprevádzať prostredníctvom dažďu, slnku a veterné dni.

◆【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA] vyzýva Krok 1: Otočiť 2 dlhé skrutky do nohy.Krok 2: Vyberte si miesto, ktoré chcete vyzdobiť vo vašom dvore a vložte stávky.Krok 3: Budete mať záhradu plné vitality.Roztomilý a robustné.

◆【Ideálny Darček] vyzýva perfektný darček pre milovníkov dizajnu milovníkov, výročie darček, svadobný dar, a ďalšie.

Package Zahrnuté:

1 × Kura Na Dvore Art Kov

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: kohút tričko, kohút pierko, kohút t tričko, kuracie perie na predaj, pierko, trim, pierko kohút, kohút nálepky, kuracie keychain, dekor kohút, Kuracie Pierko.

Materiál Žehlička
Tému Láska
Pôvod CN(Pôvodu)
Regionálne Funkcie Čína

Napíšte svoju recenziu!

Realistické Čierna Retro Kohút Outdoor Záhrada Dekor Kohút Figúrka Duté Kovaného Železa Dvore Dekor Plavidlá Domova Ozdoby L

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty