60 Listov Cartoon Zoo Zvierat Nálepky 3D Opuchnuté dino Podmorský Svet Rýb Scrapbooking Samolepky pre Dievča, Chlapca Darček k Narodeninám

Novinka

€8.31

60 Listov Podmorský Svet Rýb Nálepky 3D Opuchnuté Cartoon Zoo Zvierat dino Scrapbooking Samolepky pre Dievča, Chlapca Darček k Narodeninám

Aby vaše nákupné jednoduché a spokojní, prečítajte si, Prosím, podmienky, ako je uvedené nižšie: Pre nezaplatené výrobky, menej ako $ 5 produkty, zašleme Čína Príspevok Obyčajných Malých Paketov, č logistické informácie. 5 dolárov alebo viac produktov, budeme používať logistických informačných produktov, ako Lgmspojmat.sk Poštovné, E paketové, Čína Príspevok Registrované Air Mail.Budeme na základe vašej krajine poslať vhodné a rýchle kuriérske, taktiež dúfame, že tovar hneď, ako je to možné dosiahnuť vašu krajinu!Takže ak môžete poslať kuriérom a váš výber kuriér je iné, dúfam, že rozumiete!Vyhnúť sa nemôže dostať tovar, ruský kupujúci vyplňte, prosím .Ak ste nedostali tovaru v 50 dní, prosím, kontaktujte nás pre pýtať sa na nejaký čas predĺžiť, neotvárajte spor na to dôvod, pretože dodania je úplne mimo predajcovia ovládanie, samozrejme, ak je váš produkt je skutočne stratené.We ' Ll vrátime peniaze.Dúfame, že sme mohli družstvo šťastný!

Náhodné poslať štýly

Funkcie:

100% Zbrusu Nový.

Materiál: PVC

Farba: Podľa fotografie

Veľkosť listu: 7 cm*17 cm

6pcs/veľa

Nádherné dekorácie pre vaše obývačky alebo detskej spálne

DIY Dekorácie: wall/sklo/zrkadlo/okno

Budete pochýb o tom, že sa vám budú páčiť

Spôsob aplikácie:

1: Uistite sa vložiť povrch je hladký povrch, má konkávne a konvexné sklopeným časť kože, alebo nie embrya farba robiť metope, nie prilepiť

2: Vyberte si dobré vložiť pozíciu, mať na čistenie prachu a olejových byť znečistené krytie, aby sa zabezpečilo, že povrch suchý a čistý.

3: jednoduché plánovanie vložiť poradí, samozrejme, tiež môžu vykonávať DIY podľa ich priania.

4: točiť sa nálepka jemne s spodného papiera vložiť priamo, bez toho, aby prenos film, pri vložiť palicu v strede, a potom otočiť dlaždice prvý tlaku.

Doprava

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dinosaurov nálepky, dino dvere nálepky, dinosaurus nálepky, pes tapety, opuchnuté nálepky scrapbooking frázy, dino auto nálepky, samolepiace dlaždice, africké tapety, purpurina nálepky scrapbooking, witchy nálepky scrapbooking.

Záruka no
Názov Značky HZFZ
doprava EMS, DHL, FEDEX, TNT
Priemer 0,1 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Zoo Zvierat nálepky
Použitie notebook, auto moto Skateboard
Výška 0,1 cm
Dĺžka 17 cm
Názov 3d Zoo Zvierat Opuchnuté nálepky
Hmotnosť 0.1
veľkosť 17*7 cm
Package funkcie opp taška
Číslo Modelu Zoo Zvierat nálepky 342
Farba červená žltá modrá zelená čierna, ružová, fialová
Pohlavie muži a ženy, dieťaťa, deti, dieťa, chlapec, dievča
Výrobcovia Pôvodné Priamy Predaj
Šírka 7 cm
HRAČKA komiksu, anime Bublina nálepky

Napíšte svoju recenziu!

60 Listov Cartoon Zoo Zvierat Nálepky 3D Opuchnuté dino Podmorský Svet Rýb Scrapbooking Samolepky pre Dievča, Chlapca Darček k Narodeninám

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty