Rezanie Palube Rack Hrniec Pan Vekom, Držiak na Kuchynské Skrinky Rezacia Doska Organizér Stojan, Držiak pre Parabolu Tenké Dosky

Novinka

€9.92

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Rezanie Palube Rack Hrniec Pan Vekom, Držiak na Kuchynské Skrinky Rezacia Doska Organizér Stojan, Držiak pre Parabolu Tenké Dosky

POSTAVENÉ NA POSLEDNÝ: tento rezanie palube stojan je vyrobený zo železa, to vydrží každodenné použitie, a trvá roky.Round edge dizajn pomáha chrániť proti poškriabaniu a proti-protišmykové podklad drží všetko pevne na mieste

REZACIA DOSKA RACK POUŽIŤ ROZSAH: môžete použiť na ukladanie svojich rezanie palube, rezacia doska, hrniec, panvica viečka vašej kuchyne essentials, tenké pečenie,taniere, misky cookie listy, muffin plechovky, lopaty, lyžice, a prijatí knihy, a tak ďalej.bezpečne drží položky a udržuje ich organizovanie, tak, že to nebude neporiadok kuchynské skrinky.

FUNKČNÉ A DEKORATÍVNE: hrniec pan veko držiteľ dom tvaru dizajn s elegantný biely povlak, náš rezacia doska držiak je ideálnou kombináciou praktickosti a moderné, takže je vhodné pre každé kuchynské skrinky.je to tiež ľahko sa čistí, stačí obrúsky vlhkou handričkou.

UNIVERZÁLNY ŽIADATEĽ KDEKOĽVEK: tento rezacia doska rack organser je skvelé pre malý priestor bývanie a drobné domy ako napr. apartmány, byty, Prívesy, karavany, a kajút.môžete ho použiť na vašej kuchynskej linky, do skriniek pod umývadlá, špajzu, a dokonca aj vášho štúdia izbe ako kniha stáť.

KOMPAKTNÝ EŠTE VÝHODNÉ: táto riad organizér rack prednej priepasť, 0.87 palcový W a zvyšok rozdelí je 3 cm W. to bude na krájanie alebo viečka veľkosti až 2,2 cm-3.2 cmW.takže hľadanie a schmatol potrebné kuchyňa essentials jednoduché.

farba: biela

Materiál: železo

veľkosť: 21.5x14.5x12.5cm

Obsah Balenia:

1 x Úložný stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Lgmspojmat.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Lgmspojmat.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: doska organizér ikea, drevené dosky organizér, dosky zásuvky organizér, pan polica, doska organizátor nápady, box doska, držiteľ pan, veko stojan, doska pohár organizátor, pan hrniec.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Napíšte svoju recenziu!

Rezanie Palube Rack Hrniec Pan Vekom, Držiak na Kuchynské Skrinky Rezacia Doska Organizér Stojan, Držiak pre Parabolu Tenké Dosky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty