5 ks 3/5 Galón Anti lúpať Topy Fľaša na Vodu Snap Na Viečka Non Úniku Opakovane Replacemet Fľaša na Vodu Čiapky vysokej kvality

Novinka

€0.92

Set Zahŕňa: 5 ks 3 a 5 Galón Vody Kanvica Čiapky

Stav: Úplne Nové

Materiál: Plast

Farba: Modrá(ako obrázky zobraziť)

Veľkosť(D x v x H): 55 x 36 mm/2.2 x 1,4 cm

Funkcie:

Bezpečné Použitie: BPA Zadarmo fľašu spp, bez zápachu, netoxický, perfektne pre opätovné plnenie vody chladič fliaš pre váš domov alebo kanceláriu.

Non Únik: Modrá slučky a biele vnútorné kryty na anti-splash a žiadne unikanie; Vonkajšie protiprachová ochrana pre anti-baktérie a čistej pitnej vody.

Opakované použitie: vnútorné čiapky dizajn, náhradné použiť niekoľko krát, povedať nie, veľa jednorazových vody čiapky a zníženie množstva odpadu.

3 alebo 5 Galón Vody Kanvica Spp: Vhodné pre 3 alebo 5-galón 55 mm/2.2 palca, vyhovuje štandardu "snap top", nie na fľaše s skrutku, topy.

Viacerých Príležitostiach: Vhodné pre zásobník vody, vody chladič, centrum tlačidlo zostane pripojený k spp po umiestnené, namiesto plávajúce okolo vody; Tiež pre vody nádoby na vrchole rack alebo vodné čerpadlo v oboch rodiny a úrad.

Popis Výrobku:

5 Pack 55mm 3 a 5 Galón Non-Únik Čiapky.

Odolný proti korózii, opotrebovaniu, nie ľahko deformovať.

Nie splash, čistý a odolný, ľahko sa nasadzuje a vzlet.

Silný tesnenie zabezpečuje sterilné prostredie a ochranu proti vyliatiu.

Uplatniteľné na 18,9 litrov vody vedro.

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania.Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

'

Štítky: 90 stupňov trubice, asus rog nálepky, argb hub, veko pre thermo, eú zásob, grafický procesor (gpu) držiteľ, 5 galón vody, 5 galón fľaša spp, asus g551 klávesnice, 90 mm ventilátor rgb.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál -
Číslo Modelu Opakovane Použiteľné Na Fľašu Snap Na Spp

Napíšte svoju recenziu!

5 ks 3/5 Galón Anti lúpať Topy Fľaša na Vodu Snap Na Viečka Non Úniku Opakovane Replacemet Fľaša na Vodu Čiapky vysokej kvality

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty